Mads & Monopolet i strid modvind: Dyremishandling!

Mads Steffensen er vært på \

Mads Steffensen er vært på "Mads & Monopolet".

Foto: All Over Press

Der bliver diskuteret meget og paneldeltagerne i Mads & Monopolet kommer altid med deres anbefalinger til lytterne.

Lørdag var det Pilou Asbæk, chefredaktør på Weekendavisen Martin Krasnik og ”X Factor”-værten Sofie Linde, der var gæster hos Mads Steffensen, og det faldt ikke i god jord, da de sagde til en lytter, at de synes, han skulle tage ind og se tyrefægtning, da man skal opleve andre kulturer.   

- Tyrefægtning er ikke underholdning, men et tragisk skue over et lidende dyrs chanceløse dødskamp. Kultur og tradition kan ikke bruges som undskyldning for at mishandle dyr, siger Gitte Buchhave, direktør i World Animal Protection Danmark til BT, og hun mener ikke det er i orden, at DR nærmest gør det OK at se tyrefægtning, som hun kalder dyremishandling.

Værten Mads Steffensen mener i stedet, at emnet kommer på dagsordenen og dyreværnsorganisationerne kan komme ud med deres holdninger:

- Det giver dem jo en god mulighed for at fortælle, hvad de synes. Vores paneldeltagere er ikke eksperter. De siger, hvad de synes, og så kommer der en debat efterfølgende om, hvorvidt man er enig med dem eller ej., siger Mads Steffensen til BT.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close