Nyheder25. februar 2016

Nåede ikke flyet: Nu har Pilou Asbæk Oscar-travlt

Pilou Asbæk, der spiller hovedrollen i den Oscar-nominerede film "Krigen" nåede ikke sit fly, hvilket betyder, at han ikke kan deltage i den planlagte aktiviteter i Los Angeles i forbindelse med Oscar-uddelingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pilou_asbaek_kaspar_wenstrup.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

At være med i en film, der er nomineret til en Oscar, er en af de største bedrifter, en skuespiller kan opnå. Derfor er der da heller ingen tvivl om, at den danske stjerne Pilou Asbæk hellere sad i Hollywood end i New Zealand lige nu.

Og planen var da også, at skuespilleren skulle have fløjet fra New Zealand, hvor han i øjeblikket er på optagelse, til Los Angeles, hvor den store prisuddeling foregår søndag aften.

Her er det danske drama "Krigen", som Asbæk spiller hovedrollen i, nomineret i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2003669_krigen_still_92a9317_dan_print.jpg

Pilou Asbæk spiller rollen som kompagnichefen Claus Michael Pedersen, der må træffe et skæbnesvangert valg i Afghanistan – et valg, der trækker konsekvensen hele vejen hjem til Danmark og til hans familie. Foto: All Over

- Pilou Asbæk er ikke kommet med flyet fra New Zealand, siger skuespillerens PR-ansvarlige Freddy Neumann til SE og HØR.

- Jeg ved ikke, hvor ‘kæden’ er hoppet af, men han filmer i øjeblikket i New Zealand. Han når først frem til os i Hollywood sidst på fredag eftermiddag, og det betyder, at han IKKE deltager i nogen former for Oscar-aktivitet torsdag.

Det er dog stadig planen at Pilou Asbæk skal gøre resten af filmholdet, der blandt andet tæller instruktør Tobias Lindholm og skuespillerinden Tuva Novotny, selskab, så han søndag aften kan gå ned ad den røde løber til verdens største filmpris-uddeling.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_11.png

Sponsoreret indhold