Nyheder7. september 2015

Pilou om Game of Thrones-rolle: Vidunderligt

Det var ikke meningen, at det skulle have været afsløret, at Pilou Asbæk har en rolle i den nye sæson af Game of Thrones
https://imgix.seoghoer.dk/media/a8e2bedf5b024ddea2155da00205a570.jpg
 Foto: All Over Press

Med millioner af fans verden over, der går op i tv-serien Game of Thrones med liv og sjæl, kræver det noget ud over det sædvanlige for at holde tæt om seriens plot og drejninger.

Men det er svært at holde det skjult, når der dukker nye skuespillere op på settet, og da danske Pilou Asbæk i sidste uge blev spottet "on location" i Nordirland, hvor noget af seriens sjette sæson bliver optaget, gik der ikke lang tid, før nyheden spredte sig.

- Det var ikke meningen, at det skulle afsløres endnu, at jeg er med i serien, indrømmer Pilou Asbæk overfor Ritzau Fokus.

Derfor kom det også bag på ham, da rygterne begyndte at svirre.

- Jeg var ikke selv klar over, at det var blevet afsløret, så det var ret voldsomt. Jeg var på arbejde hele sidste uge og kommer hjem og får at vide, at der er et rygte om, at jeg er blevet spottet på location, og at min karakters navn bliver nævnt. Der er beviser på, at man har set mig, siger Pilou Asbæk, der blev kimet ned.

- Der lå 150 sms'er, og der var omkring 100 ubesvarede opkald på min telefon. Og det var ikke kun familie og venner, så jeg skal nok have nyt nummer, siger han.

[node:aller-related-content]

På grund af sin kontrakt må han ikke udtale sig om rollen.

- Jeg kan kun sige, at det er vidunderligt at være med i Game of Thrones, og jeg føler mig simpelthen så heldig. Både Nikolaj Coster-Waldau, Dar Salim og Birgitte Hjort Sørensen er meget elskede af den produktion, og de er utroligt glade for danske skuespillere, siger Pilou Asbæk, der er stolt af at følge i fodsporene på sine danske kolleger, der også har været med i Game of Thrones.

- Vi har at gøre med verdens største tv-serie, ubestridt. Den er lige blevet optaget i Guiness Rekordbog for at være den serie, der er blevet sendt i flest lande samtidig. Det er 173 lande, og der er 25 millioner mennesker, der ser dem om ugen. Og det er ikke engang medtalt de ulovlige downloads, siger han.

Game of Thrones' sjette sæson bliver vist på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold