Nyheder11. november 2015

Ekspert: Derfor er ny Hollywood-rolle perfekt til Pilou

Rollen som cyborg i filmen "Ghost in the Shell” er perfekt til Pilou Asbæk, mener filmekspert
https://imgix.seoghoer.dk/media/900089615ffa43599aa70a3172f22cc9.jpg
 (Foto: All Over Press)

Pilou Asbæk er godt på vej til endnu mere succes i Hollywood. Ifølge filmmagasinet Variety skal han spille en af hovedrollerne, en krigerisk cyborg, i den kommende science fiction-film "Ghost in the Shell”. Det er på ingen måder tilfældigt, for Pilou Asbæk passer perfekt til rollen, vurderer en ekspert.

- Pilou Asbæk er oplagt i rollen som næstkommanderende for Scarlett Johanssons cyborghær. Han har opbygget en imponerende erfaring med at spille militante roller, fortæller Morten Vejlgaard Just, chefredaktør på filmsitet Filmz til SE og HØR og nævner Asbæks roller i ”1864”, ”9. april”, ”Krigen” og selvfølgelig HBOs megaserie ”Game of Thrones”, hvor danskeren er med i den nye sæson.

Filmredaktøren mener, at Asbæks internationale succes især skyldes en serie, som holdt danskerne fanget til sofaen søndag efter søndag. Og en særlig egenskab, som specielt danske skuespillere kan prale af.

- Amerikanerne fik for alvor øjnene op for Pilou Asbæk, da han spillede Kasper Juul i DR-serien ”Borgen”. Den blev et stort hit i både England og USA. Siden da har Hollywood haft et godt øje til ham. Og så skader det heller ikke, at danskere betragtes som blandt de dygtigste i Europa til at tale engelsk, siger Filmz-redaktøren.

Filmdatatabasen IMDB skriver, at filmen får premiere 31. marts 2017.

Sponsoreret indhold