Nyheder23. januar 2019

Fyret fra DR: Nu har Jacob Riising fået nyt job

Værten Jacob Riising har fået nyt job hos Discovery Networks, hvor han skal være vært på "Voice Junior", som bliver sendt på Kanal 5
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jacob-riising-10102018.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Jacob Riising har fået nyt job som vært på "Voice Junior" på Kanal 5.

Det oplyser Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Her fortæller den tidligere DR-vært, at han glæder sig til at overtage roret i "Voice Junior", som tidligere blev vist på TV2.

- Voice Junior er et virkelig stærkt format, og jeg tror det i høj grad skyldes det umiddelbare i talentet, den stærke stemme og drømmene bagved. Selvom man er 12, kan man sagtens drømme – og synge som en drøm. Derfor kunne jeg ikke sige nej, da jeg blev tilbudt værtstjansen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og er sikker på, vi kommer til at levere gyldne øjeblikke, fortæller den nyudklækkede Voice Junior-vært, siger Riising i pressemeddelelsen.

Den 40-årige vært blev i oktober 2018 fyret fra sit job på DR, hvor han havde været tilknyttet i 20 år.

Jacob skrev i den forbindelse på sin Instagram, at han aldrig vil glemme sin tid i statsradiofonien.

- Det har været en fantastisk tid i DR som har givet mig en masse oplevelser jeg aldrig vil glemme, skrev Jacob Riising på sin Instagram i forbindelse med fyringen. "Voice Junior" på Kanal 5 hiver Joey Moe og Wafande med over fra TV2. Tidligere "X Factor"-dommer Mette Lindberg er også med i programmet, der får premiere til foråret.

Sponsoreret indhold