Nyheder17. januar 2019

Gråd fra dybet: Toårig dreng styrtet i dybt hul

For fem dage siden styrtede 2-årige Julen ned i et 100 meter dybt hul. Over 100 redningsfolk har siden kæmpet for at få den lille dreng op i live. Og håbet er endnu ikke opgivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190116-192539-5_37mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix
For fem dage siden legede toårige Julen rundt med sin fætter, mens familien lavede paella, da han pludselig forsvandt fra jordens overflade. Den lille spanske dreng faldt ned i et 107 meter dybt hul. Men håbet er ikke opgivet, og over 100 redningsfolk kæmper stadig for at redde den lille, hjælpeløse dreng op. Det skriver flere spanske medier.
Faren, José Rocio, og hans kone, Victoira Maria Garcia, er blevet ved ulykkestedet siden den tragiske hændelse. De to har ifølge spanske medier ikke sovet eller været i bad siden ulykken. De to har overnattet i en bil, så de kan følge med i den storstilede redningsaktion. Familien besøgte noget familie på en gård, da Julen faldt ned i det kun 25 centimeter snævre hul. Det skriver El Pais. Artiklen fortsætter under billedet...
https://imgix.seoghoer.dk/foto_bomberos.jpg
 Foto: Bomberos de malaga

Redningsarbejderne frygter, at hullet styrter sammen. (Foto: Bomberos de Malaga)

Til det spanske medie Diario Sur har drengens far sagt: - Min søn er her. Det tvivler ingen på. Jeg ville ønske, det var mig, der lå dernede, så han kunne være heropppe med sin mor. Til det spanske medie Diario Sur har familiemedlemmer til lille Julen forklaret, at faren José Rocío var i gang med at lave mad, da sønnen legede med en halvandet år gammel fætter, da han pludselig styrtede i borehullet. Da faren efter kun 30 sekunder nåede frem til hullet, hørte han gråd fra sin søn.

Kæmper mod tiden

Men redningsaktionen har vist sig at være svær. Man frygter jordskred over den lille dreng, som man ikke ved, hvorvidt er i live. Redningspersonalet kæmper dog mod tiden, men har ikke opgivet håbet om at finde toårige Julen i live.

Ifølge faren til den lille dreng havde fætteren på forhånd advaret alle om at være ekstra forsigtige omkring hullet.

Det er ikke første gang, at forældrene til den lille dreng gennemlever en tragedie. I foråret 2017 døde deres treårige søn, Oliver, under en tur til stranden.

- Dengang blev mit hjere knust i tusinde stykke, nu er det i 3000, siger José Rocío.

Sponsoreret indhold