Jacob Riising: Derfor valgte jeg Esben

Jacob Riising vil meget gerne have flere følgere på Instagram

Jacob Riising vil meget gerne have flere følgere på Instagram

Foto: Dan MariegaardFredag formiddag lagde DR-værten Esben Bjerre en billede af en SMS op på Instagram fra kollegaen Jacob Riising. I beskeden spurgte Riising om de to sammen skulle være værter ved Dansk Melodi Grand Prix 2015. Esben Bjerre takkede ja. Det var lige præcis grunden til, at valget faldt på 'Monte Carlo'-værten, forklarer Jacob Riising.

- Jeg vil gerne have flere følgere på Instagram, og det blev for dyrt for mig at købe dem. Så derfor ville jeg vælge en med mange følgere. Og det blev så Esben Bjerre, der poppede op. Nu sidder jeg bare og venter på at folk klikker ind på min Instagram-profil. Indtil videre har det givet nogle stykker. Men hvis det skal være det værd, at trækkes med ham flere dage i Aalborg, skal der flere til for det bliver en god forretning for mig, siger Jacob Riising til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Fanformand om Grand Prix-værter: Ikke et oplagt valg

At Esben Bjerre har misundelsesværdigt mange magere på Instagram er sådan cirka det eneste den erfarne børnevært ved om sine nye, tætte kollega, der mest har boldret sig i radioen på P3.

- Vi har mødt hinanden ved flere lejligheder, men vi har aldrig arbejdet sammen. Jeg aner ikke om han snorker. Jeg ved ikke helt, hvordan han ser ud nøgen. Der er flere ting ved ham, jeg ikke har oplevet endnu, men som jeg bestemt håber på i løbet af Grand Prix-ugen, fortæller Riising.

LÆS OGSÅ: De skal være værter ved Dansk Melodi Grand Prix

En enkelt hemmelighed har han dog opsnuset.

- Det kan godt være, at Esben kommer i en stor kjole. Jeg ved, at han godt kan lide at gå i kjoler i weekenderne, men jeg ved ikke om han også vil gøre det offentligt, joker han.

Dansk Melodi Grand Prix 2015 afholdes den 7. februar.

Esben Bjerre har næsten 75.000 følgere på Instagram.

Jacob Riising må indtil videre nøjes med lidt over 16.500

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close