Nyheder18. november 2014

Lars flyttede fra Jeanette: - Jeg har da mest lyst til at sige ’Fuck dig’

Kærligheden oplevede modgang i aftenens afsnit af ’Gift ved første blik’
Af af
Jeanette og Lars fra 'Gift ved første blik'
Jeanette og Lars fra 'Gift ved første blik'
 Foto: Framegrab/SnowmanHverdagen - og ikke mindst problemerne - begyndte tirsdag aften at vise sig hos parrene i DRs seer-succes 'Gift ved første blik'.

Og specielt klinikassistenten Jeanette og pedellen Lars oplevede modgang.

Alt var ellers rosenrødt til at begynde med; parret havde svært ved at holde fingrene fra hinanden og kyssede og krammede meget under deres romantiske bryllupsrejse til Venedig.

Tirsdag aften blev det dog tydeligt, at parret ikke følte det samme over for hinanden. Jeanette havde følelser; dét havde Lars ikke.

Til slut endte det med, at Lars flyttede ud af Jeanettes lejlighed i Silkeborg og hjem til Aarhus. Inden da havde han også taget sin vielsesring af.

- Dét, Lars udtrykker, når han gør alle disse ting (flytter hjem, tager sin ring af, flytter ind på sofaen) er, at han ikke vil det. At han ikke vil mig. Han vil ikke give det en chance. Han har lovet mig nogle ting, da han gik ind til det her. Det har jeg også lovet ham. Han holder ikke sin del af aftalen, sagde Jeanette i aftenens afsnit og uddybede:

LÆS OGSÅ: Frank fra 'Gift ved første blik': - Ærgerlig, at det ikke lykkedes

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8a9b61a4404c45ba9920e3152a1d32f7.jpgJeanette og Lars (Foto: Framegrab/Snowman)

LÆS OGSÅ: Pia om ægteskabet med Frank: Utrygt og ubehageligt

- Jeg ved ikke, hvordan jeg selv ville havde det i den situation at blive sat sammen med en person, som jeg ikke havde følelser for og så skulle være i det. Det tror jeg ville være svært for mig, sagde Jeanette, der dog ikke kunne lade være med at undre sig over, at Lars først havde følelser for hende og nu ikke har det længere:

- Lars har haft følelser. Det ved jeg, han har. Det har jeg jo følt, og det er også det, han har sagt, sagde Jeanette og tilføjede:

- Men jeg tænker, at det måske handler om, at Lars i bund og grund ikke er klar til at have en kæreste.

- Jeg har da allermest lyst til bare at sige 'Fuck dig'. Men jeg har besluttet mig for, at lige meget hvad, så gør jeg, hvad jeg kan 100 procent for at dette skal lykkes, sagde Jeanette.

Lars fortalte selv i programmet, at flytningen måske kunne give en tiltrængt distance for parret:

- Jeg har en fornemmelse af, at Jeanette har markant flere følelser, end hun egentligt siger, og jeg er rigtig træt af at skulle vise noget og give hende nogle forhåbninger om noget, som ikke kommer til at ske. Så derfor vælger jeg at flytte hjem for at få denne her distance, så hun har tid til at mærke efter, hvordan hun har det - og ikke bare prøver en kamp, hvor hun så bare bliver afvist gang på gang, fortalte Lars i tirsdagens afsnit af 'Gift ved første blik'.

Sponsoreret indhold