Nyheder31. januar 2016

Skønheden fra 'Bedrag': Nikolaj gjorde mig tryg

28-årige Natalie Madueño var rystende nervøs, da hun fik rollen som Claudia. Heldigvis stod Nikolaj Lie Kaas klar med gode råd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natalie-madueno-nikolaj-lie.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)
Rystende hænder eller voldsom hjertebanken er der ikke meget at spore af hos Natalie Madueño, når hun hver søndag toner frem som juristen Claudia i DR1-serien ”Bedrag”.
Men skinnet bedrager, for den 28-årige københavner, der blev færdiguddannet skuespiller i 2014, var mere end nervøs, da hun stod foran kameraet. Rollen havde hun scoret, allerede før hun havde fået papir på sin uddannelse, men talentet var ikke til at overse.
– I starten var jeg sindssygt nervøs for, om jeg overhovedet kunne løfte den her store opgave. Jeg var glad og taknemlig for at få jobbet. Der var en kæmpe frygt for, om jeg nu kunne lykkes med det. Jeg havde tre dages filmundervisning i min teatertid, så det var helt nyt for mig, siger Natalie til SE og HØR. I mange af scenerne i ”Bedrag” står hun over for Nikolaj Lie Kaas.
https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_2_2.png

I Danmarks bedste TV-blad kan du holde dig orienteret om 'Bedrag' og alle de andre krimiserier.

– Nikolaj har lært mig rigtig meget. At få lov til at arbejde sammen med nogle, der er skidedygtige, når man selv er nyuddannet, er jo en kæmpe gave i sig selv. Jeg har kunnet snakke med mine kolleger og se dem arbejde. Det har givet mig ro at kunne kigge på dem. Det gør altså en forskel, siger hun og fortsætter:
– Nikolaj har hele vejen igennnem været en god kollega, som kunne mærke, hvis jeg var utryg, eller der var ting, jeg ikke kunne løse. Han var god til at spørge, om han kunne hjælpe. Det er guld værd, fastslår stjerneskuddet. Drømte om dyr Natalies efternavn stammer fra faderen, der er spansk. Selv har hun dog rødder på Vesterbro, hvor hun er født og opvokset. I dag bor hun med sin hemmelige kæreste på Østerbro. Uddannelsen tog hun også i København, men i mange år var det ikke skuespil, der trak i Natalie.
https://imgix.seoghoer.dk/natalie-madueno.jpg

Jobbet som skuespiller fylder meget. – Jeg elsker at sidde og tegne og være kreativ. Musik interesserer mig

også, men jeg har fokuseret meget på ”Bedrag”. Når jeg ikke har været på arbejde, er tiden gået med at se de mennesker, jeg elsker. Det har været enormt vigtigt at finde en balance der. (Foto: Dan Mariegaard) – Jeg har altid gerne villet være dyrlæge, zoolog, arkæolog eller astrolog. Der har været mange ting, men det har aldrig bevæget sig inden for skuespil. Det kom først, da vi skulle spille en forestilling i folkeskolen, hvor vi havde to uger til at lave vores egen udgave af ”West Side Story”, hvor jeg fik hovedrollen, afslører hun.
– Der gik et lys op for mig, men der tænkte jeg det bare som en hobby. Men det blev hængende i mig op gennem gymnasiet, og jeg kunne mærke, at det ville jeg gerne satse på. Det er skidesvært at komme ind, og det kan også være svært at få lov til at arbejde. Det er et svært fag, men jeg ville. Jeg ville ikke ane, hvad jeg ellers skulle lave, forklarer Natalie, som du kan se frem til at opleve i filmene ”Tordenskjold & Kold” og ”Swinger” i 2016. Og hver søndag kl. 20 i ”Bedrag”.

Sponsoreret indhold