Nyheder 16. marts 2016

Nicklas Bendtner får endnu en straf i Wolfsburg

Angriberen er helt ude i kulden i sin tyske klub
Foto: All Over

Nicklas Bendtner ligner mere og mere en færdig mand i Wolfsburg. Senest har klubbens træner Dieter Hecking fortalt, at danskeren fremover skal træne alene.

- Dieter Hecking har efter træningen sagt, at det fremover vil gå med Nicklas Bendtner, som det går i dag - nemlig at han skal træne alene frem til sommer, hvor man så vil prøve at komme af med ham, siger Bild-journalist Kurt Hoffmann til bt.dk

Dermed ser det ud til, at vejen til spilletid er blevet endnu længere for angriberen, der heller ikke er udtaget til Åge Hareide debutkampe som dansk landstræner.

Bendtner fik tidligere på året en bøde af ukendt størrelse for at poste et Instagram-billede af sig selv ved siden af en Mercedes. Noget der er helt uhørt, når man spiller i en klub sponsoreret af Wolksvagen.

- De fleste klubber i Bundesligaen (den bedste tyske fodboldliga, red.) har partnerskaber med bilfirmaer. I Wolfsburg er forskellen bare, at forbindelsen mellem os og Volkswagen er mere end et partnerskab.  Vores spillere er offentlige personer, der skal være opmærksomme på hvordan de optræder på billeder og i videoer. Eksempelvis hvad angår påklædning og biler. De regler findes ikke kun i vores klub, men også i lande som England og Italien. Det er en fejl ikke at følge reglerne og når man bryder dem, betaler man bøder, skrev Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs via klubbens kommunikationsafdeling i en skriftlig kommentar til SE og HØR.

Senest har han fået en bøde på 17.000 kroner for at sove over sig. 

Sponsoreret indhold