Nyheder 21. februar 2016

Wolfsburg: Interessen for Nicklas Bendtner var useriøs

Der var kinesisk interesse for den danske angriber Nicklas Bendtner, men det var langt fra et salg, meddeler hans tyske arbejdsgiver
(Foto: Mikael Rieck)

Nicklas Bendtner er igen ude i kulden i sin tyske klub Vfl Wolfsburg. Andre angribere er foran ham i hierarkiet i den tyske Bundesliga-klub og det lader derfor til, at han skal finde et nyt sted at snøre fodboldstøvlerne hvis han vil have spilletid.

Et af de steder kunne være Kina.

- I vinterpausen fik vi et par forespørgsler fra Kina omkring adskillige af vores spillere. Nicklas Bendtner var en af dem. Men ingen af forespørgslerne var formelle nok til at overveje en transfer, lyder det fra Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs i en skriftlig kommentar til SE og HØR.

De seneste år er der kommet masser af penge i kinesisk fodbold, der er begyndt at hente stribevis af europæere til landets superliga. I januars transfervindue kiggede kineserne altså også på Nicklas Bendtner.

Landsholdsangriberen har en fortid i den engelske storklub Arsenal. Herfra blev han udlejet til de mindre engelske klubber Birmingham og Sunderland. Lejeperioden sendte ham også en tur til Juventus i Italien. Hans kontrakt med Arsenal udløb i sommeren 2014, hvorefter han skiftede på en fri transfer til Wolfsburg og underskrev en treårig kontrakt. 

Sponsoreret indhold