Nyheder23. september 2014

Drengedrømmen brast: Nicklas Bendtner lukker sit firma

Der er åbenbart flere penge i fodbold end smykker
Af af
Nicklas Bendtner lukker og slukker nu for sin drengedrøm, så han kan koncentrere sig 100 procent om karrieren på grønsværen
Nicklas Bendtner lukker og slukker nu for sin drengedrøm, så han kan koncentrere sig 100 procent om karrieren på grønsværen
 Foto: Thomas LaursenDet er tilsyneladende flere penge i at spille fodbold end at sælge smykker for Nicklas Bendtner. I hvert fald har bolddrengen bekræftet over for Ekstra Bladet, at han lukker og slukker sin drengedrøm, smykkefirmaet 'Noble by Bendtner'.

- Jeg har efter mange grundige overvejelser valgt at afvikle mit firma 'Noble by Bendtner'. Begrundelsen for dette er, at jeg skal have fuld fokus på min fodboldkarriere, og det har jeg besluttet, at jeg ikke kan forene med smykkevirksomhed pt., svarer han Ekstra Bladet via sin pr-agent.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner satser stort på ny karriere

LÆS OGSÅ: Av av: Nicklas Bendtner i million-underskud

Dog viser det seneste regnskab for 'Noble by Bendtner' (2011-2013) et underskud på minimum 4,7 millioner kroner - og dermed er det tilsyneladende et af barndommens store ønsker, der går i vasken for Wolfsburg-spilleren.

- Det er en faktisk en drengedrøm, jeg har haft, at kunne lave min egen smykkeserie en dag, og nu bliver det så en realitet, sagde han til BT, da Noble by Bendtner blev lanceret tilbage i 2011.

Planen med smykkefirmaet var, at det skulle sikre, at Nicklas Bendtner kunne fortsætte med at hive penge hjem, når talenterne på grønsværen var opbrugt.

Og i en pressemeddelelse i august 2013 tydede alt da også på, at Nicklas Bendtner havde succes med sit smykkeeventyr. I hvert fald fortalte han, at han udvidede sit smykkebrand til nu også at omfatte en kvindekollektion:

- Til min overraskelse, har der været en stor efterspørgsel fra kvinder på en kvindekollektion, og det stærke køn har generelt vist en enorm interesse for vores kollektioner de senere år. Som et resultat heraf besluttede jeg mig for at dedikere udvalgte armbånd og halskæder fra vores Wildlife og Classic Collections udelukkende til kvinder. Med udvidelsen og de nyeste design valgte jeg at skifte navn til NOBLE by Bendtner, da det er mere dækkende for den samlede kollektion, skrev han dengang.

Nu er drømmen så endegyldigt brast.

Sponsoreret indhold