Nyheder31. marts 2016

Nicklas Bendtner er fri på markedet

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner skal formentlig på udkig efter en ny klub. Torsdag over middag kom det nemlig frem, at Bendtner er blevet fritstillet fra sin klub Wolfsburg
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bendtner_-_aop.jpg
 Foto: All Over Press

Han har ikke ligefrem brilleret på grønsværen. I stedet har Nicklas Bendtner mest gjort sig bemærket uden for banen – og det har for det meste været på grund af uheldige sager.

For nylig sov angriberen således over sig og nåede ikke træningen – og det faldt ikke i god jord hos Bendtners træner, der i den forbindelse udtalte, at han ikke har været tilfreds med Nicklas Bendtners indsats og engagement det sidste stykke tid.

Men nu ser det så også ud til, at Nicklas Bendtner skal på udkig efter en ny klub. Den danske angriber er torsdag blevet fritstillet fra sin klub Wolfsburg.

Det skriver Wolfsburg på sin hjemmeside.

Det betyder, at Nicklas Bendtner ikke længere behøver at møde op til træning, hvis han hellere vil sove længe. Det betyder også, at Nicklas Bendtner kan begynde at lede efter en ny klub. Dog må han først hoppe på grønsværen for en ny klub efter sommerferien, når den nye sæson begynder.

Nicklas Bendtner havde ellers kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2017. Det er snart to måneder siden, at Nicklas Bendtner sidst var på banen for Wolfsburg.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_20.png

Sponsoreret indhold