Nyheder21. marts 2016

Ekspert: Nicklas Bendtner har sigtet for højt

Nicklas Bendtner skal søge nye græsgange, hvis han skal tilbage på landsholdet, mener fodboldekspert
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bendtner_-_aop.jpg
 Foto: All Over Press

Skandalerne væk fra kridtstregerne har fyldt mere end Nicklas Bendtners præstationer på banen i den tyske klub Wolfsburg. Det har betydet, at den danske angriber nu træner alene i Bundesliga-klubben. Hvis Bendtner skal tilbage på landsholdet, skal han finde en klub på et lavere niveau, i modsætning til de seneste klubber, han har spillet i, mener en fodboldekspert.

- Nu er Bendtner ikke noget tema på landsholdet, fordi han ikke spiller i Wolfsburg. Han skal finde en anden klub, for at få gang i sin fodboldkarriere igen. Når man kigger på Bendtners valg af klubber, har han skudt for højt i for mange tilfælde. Jeg troede, Wolfsburg ville være et godt sted, men der kunne han heller ikke komme på holdet, siger Morten Bruun, fodboldkommentator på Kanal5 og 6’eren, til SE og HØR.

Morten Bruun, der er fast ekspertkommentator på landsholdets kampe, ønsker ikke at dømme Bendtners livsstil, men slår fast at angriberen skal finde en klub på et lavere niveau, hvis han vil have fast spilletid.

- Hvis det betyder noget for Bendtner at komme til at spille en masse, skal han vælge en klub på lavere niveau end de seneste gange. Om det så er en klub i Danmark, Belgien eller den næstbedste engelske række er sekundært, mener jeg, siger Morten Bruun.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten-bruun-web0_0.jpg
 Foto: Discovery Networks

Morten Bruun mener, at Bendtner skal finde en klub på lavere niveau for at få spilletid (Foto: Discovery Networks)

Nicklas Bendtner har gennem hele sin tid i Wolfsburg kæmpet med manglende spilletid. Skandalerne begyndte for alvor at rulle i folkevognsklubben, da den ekstravagante fodboldspiller lagde et billede op på Instagram af en Mercedes, en af hovedsponsoren Wolksvagens allerstørste konkurrenter. Nogle måneder senere sov danskeren over sig, og kom for sent til træning. Også det blev straffet med en bøde.

Wolfsburg-træner Dieter Hecking har ifølge utallige medier fået nok af den tidligere Arsenal-angriber og vil angiveligt ikke bruge ham mere.

Nicklas Bendtner har været ejet af det engelske storhold Arsenal det meste af sin seniorkarriere. Herfra har han været udlejet til Birmingham, Sunderland og Juventus. I 2014 skiftede han transferfrit til Wolfsburg.

Hvis Bendtner har brug for et stille sted at tænke over fremtiden, kan han gøre det på det jordlod i Skotland, som SE og HØR har købt til ham.

Sponsoreret indhold