Nyheder6. november 2017

Nichlas er ikke længere kæreste med Maria: - Jeg har fundet en ny

Nichlas fra ”Landmand søger kærlighed” blev kærester med Maria i programmet, men forholdet holdt ikke. Den generte landmand fra Rødding har dog kastet sin kærlighed på en ny. Han blev nemlig kontaktet af en fremmed pige, som han nu dater
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nichlas-villadsen0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den generte landmand Nichlas havde ikke kysset en pige i ni år – lige indtil han mødte Maria.

Nichlas og Maria blev således kærester i det sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, der blev sendt tirsdag aften.

Men kærligheden mellem parret holdt ikke.

I augustmåned valgte parret således at gå hver til sit efter at have dannet par i knap tre måneder. Det afslører 28-årige Nichlas over for SE og HØR:

- Vi snakker ikke sammen mere. Det gik ikke. Vi nåede at være sammen i lige knap tre måneder. Det er lidt svært at forklare, hvorfor det gik galt. Men hun havde mistet følelsen og den der gnist, og det havde jeg sådan set også. Det gik op for os, at vi ikke passede sammen, da kameraerne blev slukket, fortæller Nichlas til SE og HØR.

- Vi skiltes ikke som uvenner. Vi fik snakket, og det var meget stille og roligt, tilføjer han.

Den generte landmand fra Rødding har dog kastet sin kærlighed over en ny. Han blev nemlig kontaktet af en fremmed pige for en måneds tid siden – og dater nu pigen på livet løs:

- Hun fandt mit telefonnummer på nettet og skrev en SMS til mig. Hun skrev, at hun havde set mig i programmet og gerne ville lære mig at kende, og siden da har vi så mødtes og ser hinanden nu, fortæller en glad Nichlas til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/nichlas-villadsen1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup)

Nichlas Villadsen fra "Landmand søger kærlighed". Foto: Kaspar Wenstrup

Hans nye pige bor ved Randers, hvor hun læser til IT Supporter.

- Så der skal planlægges lidt, når vi skal se hinanden. Men det er ikke afstanden, der skiller os ad. Vi har haft rigtig meget at se til de sidste par uger, så derfor har vi ikke kunnet se hinanden. Men vi har selvfølgelig skrevet sammen hver dag, fortæller Nichlas og tilføjer:

- Hun er lidt af en blanding af de tre piger, jeg havde boende. Hun har lidt af alle deres kvaliteter og personligheder. Hun er humoristisk, og hun er ikke bange for at tage fat. Hun er lidt af det hele, siger 28-årige Nichlas, der dog ikke har lyst til at afsløre alderen på sin pige.

Han vil dog godt fortælle, at hun er ”noget yngre end ham selv”.

De har nu nydt hinandens selskab i en måneds tid.

- Det er lidt for tidligt at kalde os kærester, men vi ses hvert fald, siger Nichlas og tilføjer, at de endnu også har til gode at se hinandens venner og familie.

- Vi er gået stille med dørene – også på grund af programmet, fortæller Nichlas til SE og HØR.

Det behøves de ikke mere, for nu er denne sæson ”Landmand søger kærlighed” slut. Nichlas fortæller, at det har været noget af en rejse at være på – og han er ikke i tvivl om, at rejsen har gjort ham endnu bedre til dét med piger.

- Jeg synes selv, at jeg er blevet mere åben på mange punkter. Og det med at håndtere piger pakker jeg ikke sådan ind mere. Det er meget lettere nu at komme i snak med pigerne, fortæller en forelsket Nichlas til SE og HØR.

"Landmand søger kærlighed" er et af de mest populære TV-programmer med næsten 700.000 seere – og det er allerede kommet frem, at der kommer en ny sæson.

Og værten Lene Beier har allerede fortalt, hvordan du kan tilmelde dig programmet:

- Så hvis du er landmand, eller hvis du kender en landmand, som kunne tænke sig at være med i programmet, så kan du gå ind på tv2.dk og se hvordan, eller du kan sende en mail til landmand@blu.dk, og så kan det være, vi ses til sommer, lyder opfordringen fra den karismatiske TV-vært.

Det er ikke kun landlig idyl, der hersker i det utraditionelle dating-program.

Sidste år vakte især landmanden Ole Andersen fra Kolding opsigt i programmet, da det kom frem, at han gik i swingerklub, og derfor fik han tilnavnet "Swinger-Ole".

Denne sæson har også budt på en del dramatiske øjeblikke. Landmanden Willi valgte at trække sig fra programmet, fordi ingen af pigerne "tændte ham".

Og så var der hele "trekantsdramaet" mellem landmanden Danni og veninderne Louise og Pernille. Danni foretrak Pernille, men følelserne var ikke gengældte, og landmanden endte med at tage på en akavet romantisk weekend med Louise.

Se alle landmændene her:

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Sponsoreret indhold