Nyheder4. april 2018

Morten Resen: Klar med app til børnefamilier

Den tidligere TV2-vært Morten Resen har mange jern i ilden – senest en helt ny app til børnefamilier.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0d1a.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fra Spanien til Danmark i nattens mulm og mørke lørdag. Tre timers søvn. Og så direkte på arbejde søndag.

Den 39-årige entreprenør og tidligere "Go’morgen"-vært, Morten Resen, lancerede i weekenden en ny app for børnefamilier, der søger legeaftaler og legepladser.

– Idéen opstod egentlig, da vi var på ferie i Los Angeles. Vi manglede en legeplads og et sted, hvor vi kunne spise med børn, og hvor vi ikke forstyrrede andre. Og det var sådan 75 kilometer den ene vej, eller også var det i Ohio. Så vi tænkte, at vi kunne samle det et sted, siger Morten til SE og HØR.

– Der gik ikke lang tid, før jeg stiftede virksomheden og satte et hold og tog til Spanien for at udvikle den. Det, der er anderledes, er, at jeg har involveret brugerne fra begyndelsen. Dem, der skal bruge appen, har været med hele vejen, fortæller Morten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/morten-resen0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Tidligere TV2-vært Morten Resen, 39, lancerede søndag en ny app i Fields på Amager. (Foto: Dan Mariegaard)

Business-blæksprutte App’en ”GoLittle” gik i luften søndag til et arrangement i indkøbscenteret Fields på Amager. Her var Resen vært ved et seks timers event, og så kunne børnefamilier stille spørgsmål og lære mere om den spritnye app.

– Jeg er jo med til at lave alt fra at sørge for, at banneret hænger rigtigt, til selve udviklingen af app’en. Og jeg har pludselig ansvaret for en masse mennesker. Sådan er det at være selvstændig. Man skal være med til det hele, fortæller han.

Sponsoreret indhold