Tidligere TV-vært jubler: Morten Resen har fået 1,8 millioner kroner

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I februar sidste år tog TV-værten Morten Resen en modig beslutning: Han forlod jobbet som vært på ”Go’ morgen Danmark” og kastede sig i stedet ud i et iværksætter-eventyr.

Den 38-årige TV-vært ville opvikle en app for børnefamilier på farten, ”GoLittle”, og undervejs fortælle om sit iværksætter-eventyr i sin podcast ”En start up podcast”.

I dag er han blevet en masse erfaringer rigere – og man må sige, at eventyret lader til at være en succes. Nu afslører den tidligere TV-vært nemlig, at han har fået en kapitalindsprøjtning på hele 1,8 millioner kroner.

Det fortæller Morten Resen til BT:

- Jeg er så sindssygt glad, og det har virkelig været hårdt at nå hertil, men det bliver kun hårdere herfra, for hidtil har jeg kun haft mig selv at tænke på, men nu står jeg også til ansvar over for mine investorer, så det er nok først nu, det bliver alvor, siger Morten Resen til BT.

Det er i alt fem investorer, der har givet ham kapitalindsprøjtningen på de i alt 1,8 kroner. Blandt investorerne er blandt andre Just Eat-stifteren og mangemillionæren Jesper Buch og rengøringsdronningen Birgit Aaby.

Begge er kendt fra DR-programmet ”Løvens Hule”, hvor de sidder klar til at investere deres egne penge i håbefulde iværksættere.

Og Morten Resen er da også særligt glad for at have fået to af ”løverne” til at kaste penge efter hans iværksætter-eventyr:

- Jeg troede i begyndelsen, at det vigtigste var penge, men langsomt er det gået op for mig, at det også betyder noget, hvem der kommer med dem. I og med at det var Jesper Buch, som jeg i første omgang præsenterede idéen for, og han samtidig synes, at det var en super fed idé, så det er fedt, at han er med inde over sammen med Brigit Aaby, der kan bidrage med nogle andre ting. Kombinationen af de to er for mig vigtig, siger Morten Resen til BT.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close