Nyheder18. januar 2017

TV2 kæmpede for at beholde Morten Resen

TV-stationen må desværre vinke farvel til superværten Morten Resen, der efter et års orlov har valgt ikke at vende tilbage til ”Go’morgen Danmark”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0d1a.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det har ikke været let for TV 2 at lade den populære TV-vært Morten Resen slippe.

Efter ni år som vært på ”Go’morgen Danmark” og endnu længere tid som journalist har han valgt at satse alt på sin iværksætterdrøm til stor ærgrelse for TV 2, der indtil nu har nydt godt af den 38-årige vært.

Selv om skiftet virker endeligt, har Morten Resen hverken smækket med døren eller lukket den helt hos TV 2.

– Det er ikke sikkert, at jeg ikke vender tilbage. Og hvis jeg vender tilbage til TV, bliver det hos TV 2, siger Morten Resen til SE og HØR.

Drømmen om at være iværksætter er godt i gang, og firmaet GoLittle har allerede fået udviklet appen til børnefamilier, der kan anbefale alt fra legepladser til rastepladser og hoteller.

Men skulle Morten Resen i fremtiden alligevel få lyst til at vende tilbage til TV2, vil han uden tvivl blive modtaget med åbne arme.

Det er nemlig ikke så få ressourcer, TV har brugt på at få ”Go’morgen”-værten til at blive på kanalen.

Lige siden han gik på orlov i starten af 2016, er tilbuddene nemlig væltet ind.

– Der var forskellige typer, der ringede og sagde: ”Hey, så kunne du også lave det her eller det her, og vi kan betale dig mere i løn, og vil du ikke også lave reklamer?”, fortæller Morten Resen, der i samme omgang afslører, at han helst vil vende tilbage til ”Go’morgen Danmark”, som han omtaler som sin anden familie, hvis han skulle vende tilbage til TV.

At han ikke vender tilbage til skærmen, kom ikke som en overraskelse for cheferne på TV2, forklarer Morten Resen.

– De har bare været så forstående og hjælpsomme og sagt ”Jamen vi kan også gøre det sådan og sådan” for at få det til at fungere, siger han.

Med andre ord har det været mere end svært for TV-kanalen at give slip på deres TV-darling, som du dog fortsat kan følge i hans podcast ”En startup podcast”.

Sponsoreret indhold