Nyheder12. maj 2016

Morten Resen overrasker: Topper hitliste

Tidligere tv-vært Morten Resen har kastet sig ud i et nyt erhverv som podcast-producer. Nu stryger første episode ind på iTunes-hitliste
https://imgix.seoghoer.dk/media/388dfa3b5e564617a022a2a63dd53660.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

Siden starten af 2007 har han tonet frem på tv-skærmen flere gange om ugen, når det populære program Go' Morgen Danmark blev vist.

Derfor kom det som et chok, da den 37-årige vært Morten Resen tidligere i år meldte ud, at han ikke længere ville være at finde i danskernes morgen-tv. Dog kunne TV2-stjernen fortælle, at han i stedet ville producere podcasts.

Den første episode af Mortens Resens podcast-serie udkom 10. maj, og flere lyttere har allerede været inde og blive klogere på, hvad morgenværten har siddet og puslet med gennem den seneste tid.

Faktisk er Morten Resens første episode allerede blevet downloadet så mange gange, at den ligger i toppen af iTunes' hitliste over de mest downloadede podcasts i Danmark.

[node:aller-related-content]

Morten Resen har i den forbindelse lagt et billede ud på Instagram, hvor han takker de mange lyttere.

- I tirsdags udgav jeg min første podcast-episode. Et lillebitte og nørdet startup fritidsprojekt uden hoved og hale. Og nu, her to dage efter, er episoden nummer to på iTunes' hitliste. Det var altså ikke helt meningen, men helt vildt mange gange tak til alle jer, der åbenbart har gidet at downloade den, skriver Morten Resen på Instagram.

I første episode af Morten Resens podcast-serie kan man som lytter blive klogere på selve podcast-genren.

Se Morten Resens Instagram-billede her.

Sponsoreret indhold