Nyheder21. juni 2016

Morten Resen kaster sig over ny udfordring: Her er hans nye job

Morten Resen har sagt farvel til ’Go’ morgen Danmark’ og kaster sig nu over nu ganske andet: Han skal nemlig være iværksætter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_resen_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Vi husker ham som den altid friske og smilende morgenvært, der sørgede for, at vi alle fik en god start på dagen. Men i begyndelsen af året sagde Morten Resen sit job op hos ’Go’ morgen Danmark’ for at kaste sig over en ny udfordring.

Og nu afslører den kendte TV-vært, hvad han nu vil lave. Og selv om han nok slipper for at skulle ligeså tidligt op som før, så bliver det stadig noget at en udfordring. Morten Resen springer nemlig ud som iværksætter.

- Jeg tænkte at lave en TripdAdvisor (rejsesite, red.) for børnefamilier, fortæller Morten Resen ifølge BT i en podcast.

- Når du får børn, så vil du opleve, hvor sindssygt umuligt det er at stå, hvad enten det er i København, Barcelona eller Aarhus og skal have skiftet et barn, have noget at spise, hvor du må have børn med, og du skal have varmet en sutteflaske. Men det er fuldkommen umuligt, for hvor skal du gå hen, lyder det spørgende fra ham.

Det var i slutningen af januar, at Morten Resen på Facebook afslørede, at han stoppede som frisk morgenvært. Dengang kaldte han det ”den sværeste beslutning” i sit arbejdsliv:

- Jeg vil blot lige pippe, at jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause fra Go’ morgen Danmark. Jeg har lavet programmet i snart ni år, og det er klart de sjoveste ni år i mit liv - men også de hårdeste. Indtil nu har mit familieliv været indrettet efter mig og mit arbejde, og nu synes jeg, at det skal være omvendt. Derfor har jeg brug for at trække stikket i en periode for at bruge noget mere tid sammen med min familie, kramme mine børn ekstra meget og være uden et vækkeur, der ringer 02.59, skrev Morten Resen på Facebook 20. januar.

Morten Resen havde sidste arbejdsdag 5. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_120.png

Sponsoreret indhold