Morten Resen afslører: Det skal jeg lave nu

(Foto: Niels S. Andersen)

Det kom som et chok for mange, da Morten Resen for nogle måneder siden annoncerede sit stop som vært på TV2s populære "Go' morgen Danmark". Efter mange år som fast frontfigur var det blevet tid til at prøve nye ting.

- Kære alle. Jeg vil blot lige pippe, at jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause fra Go’ morgen Danmark. Jeg har lavet programmet i snart ni år, og det er klart de sjoveste ni år i mit liv - men også de hårdeste. Indtil nu har mit familieliv været indrettet efter mig og mit arbejde, og nu synes jeg, at det skal være omvendt. Derfor har jeg brug for at trække stikket i en periode for at bruge noget mere tid sammen med min familie, kramme mine børn ekstra meget og være uden et vækkeur, der ringer 02.59, skrev han blandt andet dengang.

Og nu løfter Morten Resen endelig sløret for, hvad han nu skal lave. Og den tidligere P3-vært vender på en måde tilbage til radioen, hvor han også var en populær og meget benyttet mand.

- Rigtig mange betænksomme mennesker har spurgt, hvad jeg egentlig laver - og om jeg overhovedet får noget at spise? Jeg laver... rigtig meget - og holder pt. stabil vægtkurve. Bl.a. arbejder jeg på et lille fritidsprojekt. En kommende start-up podcast. Den bliver hverken P3, P4 eller P5-agtig. Den bliver nok ret nørdet og upoleret. Og kommer (forhåbentlig) til at indeholde en masse gode råd, tips, tricks og do’s and dont’s til dig, der arbejder med start-ups, WordPress, Facebook-annoncering, SEO m.m. Jeg ved faktisk ikke så meget endnu, for hvad indholdet mere præcist skal være, det skal du være med til at bestemme.

Har du lyst, kan du skrive dig op og få besked, når første afsnit lander. Det er på mortenresen.dk, afslører Resen på sin Facebook.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close