Morten Resen stopper på Go' morgen Danmark

Morten Resen stopper på Go morgen Danmark allerede den 5. februar.

Morten Resen stopper på Go morgen Danmark allerede den 5. februar.

(Foto: All Over Press)

 
En af TV 2's mest populære studieværter, Morten Resen fra Go' morgen Danmark stopper på TV 2.
 
 
Det skriver skærmtrolden på Facebook onsdag.
 
 
- Jeg vil blot lige pippe, at jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause fra Go’ morgen Danmark. Jeg har lavet programmet i snart ni år, og det er klart de sjoveste ni år i mit liv - men også de hårdeste. Indtil nu har mit familieliv været indrettet efter mig og mit arbejde, og nu synes jeg, at det skal være omvendt. Derfor har jeg brug for at trække stikket i en periode for at bruge noget mere tid sammen med min familie, kramme mine børn ekstra meget og være uden et vækkeur, der ringer 02.59, skriver Morten Resen.
 
 
Han stopper allerede 5. februar.
 
Han bliver afløst af Michael Robak, der har arbejdet som journalist og i chefstillinger på TV 2 i en årrække.
 
 
Morten Resen har været meget glad for TV 2 og den behandling han har fået, efter at han fremførte sit ønske om at stoppe på Go' morgen Danmark.
 
- Heldigvis har jeg verdens bedste arbejdsplads, og både TV 2 og Nordisk Film TV, der producerer Go’ morgen Danmark, har været super cool og mere end normalt forstående. Og jeg kunne nok også ha’ fået lov til at lave noget andet enten på eller bag skærmen, og det kan også være, at jeg kommer til det på et tidspunkt. Men lige nu laver jeg det, jeg allerhelst vil. Jeg kan bare ikke rigtig gøre det uden tændstikker i øjnene. Så på den måde er det som at beslutte sig for at slå op med en kæreste, man virkelig elsker. Men jeg har taget tilløb, og jeg tror, beslutningen pt. er den rigtige, skriver Morten resen på sin Facebookprofil.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close