Morten Resen: Har satset ALT på ny app

Morten Resen

Morten Resen

Foto: Dan Mariegaard

Jeg går lige på toilettet i fem minutter, siger en af Morten Resens medarbejdere. Og svaret fra chefen falder prompte:

– Fem minutter, det var længe. Du får ti sekunder! 

Den tidligere TV2-vært spøger, men er alligevel en anelse alvorlig.

Der er nemlig kun ti minutter til, at hans app GoLittle går i luften, og Morten livestreamer fra storcentret Fields på Amager. 

Stemningen er voldsomt intens. 

Resen har satset hele butikken på sin nye entreprenørtilværelse, og i disse dage er det godt og vel to år siden, han sagde op på TV2.

I næsten et årti var det ham, der sagde ”Go’morgen Danmark”, men pludselig fik han nok.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Morten Resen

(Foto: Dan Mariegaard)

På spørgsmålet om han føler mindre stress end tidligere, lyder svaret:

– Nej, det er bare blevet noget andet. Jeg troede, at jeg ville komme til at sove bedre og arbejde mindre – det er jeg ikke kommet til. Til gengæld er det noget andet, når du kæmper for noget, du har lavet selv. Nu har jeg gjort det i halvandet år, og det seneste halve år har været skørt. De seneste tre måneder har været helt hjernedøde. Og den seneste uge har været totalt umulig. Men nu skal det stå, og så må vi se, hvordan det går, siger Resen.

Fortiden som TV-vært har han det blandet med. 

– Jeg elskede jo ”Go’morgen”. Det var det bedste job, men jeg kunne bare ikke holde til det længere. Jeg har gemt alarmen i min iPhone fra dengang. Den stod til 02.59. Hvis jeg nogensinde skulle overveje at komme tilbage til TV, så skal jeg først lige kigge på den. Så kunne jeg have lavet alt muligt andet fjernsyn eller taget et andet prestigefyldt job, men det ville ikke gøre mig glad, erkender Resen, som fandt joblykken igen ved at satse hele sin opsparing.

– Så hævede jeg pensionen og flyttede i et kælderkontor. Men pludselig sad vi fem om ét bord. Vi var blevet mange. Det endte med, at jeg havde stiftet en virksomhed. Lige pludselig havde jeg rejst 2,8 mio. kr. Det er jo helt vildt, siger den tidligere skærmtrold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Morten Resen

Helsinge-knægten Morten er gift med Marlene Landsfeldt. Sammen har de to børn, sønnen Emil på otte og datteren Sofia på fem år. (Foto: Thomas Laursen)

Men hans nye tilværelse er ikke blevet mindre stressende.

– Jeg troede, jeg skulle arbejde mindre, men jeg har aldrig arbejdet så meget, som jeg gør nu. Når jeg lukker computeren om aftenen, kunne jeg lige så godt have den åben de næste 24 timer. Man kan altid arbejde videre, men på et tidspunkt er man nødt til at sige: ”Nu arbejder jeg ikke længere”, lyder rådet.

– I nat har jeg sovet tre timer, og nu skal jeg arbejde herfra (Fields, red.) de næste seks timer. Det er skidesjovt, men det er også megahårdt. Og det kan man jo kun holde til i en periode, erkender den 39-årige familiefar. 

– På trods af, at jeg arbejder meget, så har jeg jo også mere tid, fordi jeg selv bestemmer. Før kunne jeg ikke altid komme til forældremøder eller skole-hjemsamtaler – nu kan jeg selv planlægge det. Det er rart. 

På spørgsmålet om han har fået bedre tid, lyder svaret:

– Det er skidesvært at vurdere, hvad det er for en slags tid, jeg har fået. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at alt er fuldkommen fantastisk. Nogle ting har ændret sig til at være meget mere fantastiske, end jeg turde drømme om, men samtidig er der kommet nogle andre ting, man skal tænke på. Pludselig er der nogle medarbejdere, man skal tænke på. Og pengetanken er tom til februar, hvis ikke jeg kan skaffe nye penge. Det er min økonomi, men det er pludselig også en masse andres økonomi. Man føler et overdrevent ansvar. Men at der er andre, der tror på ens idé – det er fedt, siger Resen til SE og HØR.   

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close