Nyheder1. maj 2018

Mor begik selvmord: Storsvindler havde sex med hendes 13-årige datter

Casper Rieper-Holm, der bliver portrætteret i filmen "En fremmed flytter ind", blev idømt tre års fængsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_rieper-holm.jpg
 Foto: All Over

Sidste år blev hele Danmark for alvor bekendt med storsvindleren Casper Rieper-Holm, da filmen "En fremmed flytter ind" blev vist i biograferne.

Filmen skiltrer, hvordan alenemoderen Amanda bliver forelsket i Casper, som hun tror, er en helt anden, end han i virkeligheden er.

Men Amanda er langt fra den eneste, som Casper Rieper-Holm har udsat for svindel og løgne.

I retten i Aalborg blev den 40-årige svindler mandag idømt tre års fængsel for en række anklagepunktet - heriblandt sex med en 13-årig pige.

Han var egentlig i et forhold med pigens mor, som valgte at begå selvmord for et år siden - et halvt år efter, hun havde meldt Rieper-Holm til politiet.

Casper har længe opholdt sig i Spanien, men det lykkedes politiet at finde og fange ham for et par måneder siden.

- Jeg kan godt se, at det var dybt godnat at have sex med en 13-årig. Men for det første var hun nærmest udviklet som en voksen, og for det andet tog jeg mange stoffer dengang. Mit liv var en lang fest, og jeg var konstant påvirket af bl.a. kokain, sagde Casper Rieper-Holm i retten mandag ifølge Ekstra Bladet.

Udover at have sex med den 13-årige pige, har Casper Rieper-Holm også tilstået at have stjålet 2.500 kroner af hendes konfirmationspenge.

Pigens far var ifølge Ekstra Bladet også i retten for at vidne, og han fortalte, at pigen isolerede sig selv og blev indadvendt, efter moderen begik selvmord for et år siden.

Der var oprindeligt navneforbud i sagen mod Casper Rieper-Holm, men efter der er faldet dom i sagen er forbuddet ophævet.

Det blev dog allerede ophævet under retsmødet, da Ekstra Bladet protesterede mod navneforbuddet, fordi sagen har offentlighedens interesse, og pigen ikke kan identificeres gennem Casper Rieper-Holm.

Ligesom i sine andre forhold, var Casper Rieper-Holm også her skyld i, at pigens mor pludseligt stod med en masse gæld.

null

Sponsoreret indhold