Nyheder15. februar 2018

Gravid Mille Dinesen: Jeg kan ikke lukke mine bukser

Efter mange års kamp venter Mille Dinesen endelig sit første barn, men det giver lidt udfordringer på tøjfronten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2365200.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Sent i går aftes afslørede Mille Dinesen, at hun venter sit første barn.

Det gjorde hun, da hun var gæst i "Natholdet".

Samtidig lagde hun også et billede på Instagram, hvor hun bekræftede den glade nyhed, der er dog et lille problem for skuespilleren. Hun kan nemlig ikke længere være i sin bukser.

- Har brug for nye bukser. Babyen er flyttet ind og kræver sin plads. Velkommen lille ven, skriver Mille til et billede, hvor man kan se, hvordan hun har prøvet at lukke sine bukser med en elastik.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var midt under rulleteksterne i "Natholdet", at Mille fortalte den glade nyhed til hele Danmark.

- Jeg føder en baby i august. Jeg er gravid, fortalte Mille Dinesen i programmet. - Du siger til mig, at du er gravid, imens rulleteksterne de kører, spurgte Breinholt hende efterfølgende. I programmet vil Mille dog ikke fortælle, hvem der er faren til hendes kommende barn. Det er i øvrigt ikke første gang, at "Natholdet" bliver brugt til at fortælle glade nyheder. Tidligere har TV-værten Sofie Linde brugt programmet til at fortælle, at hun skulle giftes. Fælles for Mille Dinesen og Sofie Linde er, at de begge har Anders Breinholts kone, Line Breinholt, som manager.

Svært ved at få børn

Mille Dinesen har aldrig lagt skjul på, at hun har haft svært ved at blive gravid.

I februar sidste år kom det frem, at "Rita"-stjernen ikke længere dannede par med on-off-kæresten gennem 10 år, Thomas Busch, og skuespilleren har været åben omkring, at hun i ti år har forsøgt at blive gravid - dog uden held.

Drømmen om børn har aldrig været lagt på hylden for skuespilleren, selvom hun på et tidspunkt tog en pause fra fertilitetsbehandlingen.

- Jeg har blod som en tyveårig og en stor æggereserve, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er, at jeg efter ti års forsøg stadig ikke er blevet gravid, og tiden og alderen arbejder imod mig. Af natur kan jeg heller ikke bare sidde og vente. Jeg bliver nødt til at handle, fortalte Mille Dinesen i ALT for damerne i december.

Skuespilleren afslørede også, at hun midt i pauserne fra hormoner og ægudtagninger havde lavet en aftale med sig selv:

- Jeg har lovet mig selv, at jeg skal kigge mig i øjnene, når jeg har holdt pause fra fertilitetsbehandlingen, og sige: "Hvad skal jeg med det der barnløse-projekt?". Og spørge mig selv: "Skal jeg lukke den dør, eller skal jeg prøve igen?". Det er vigtigt, at det bliver et valg, jeg tager, og ikke tiden, der tager valget for mig. Så det er der, jeg er lige nu.

Du kan se flere billeder af Mille Dinesen i galleriet herunder

Mille Dinesen LDN

Sponsoreret indhold