Nyheder20. september 2017

Mille Dinesen: Blev gift som 19-årig

- Jeg var gift i 12 år, fra jeg var 19, fortæller Mille Dinesen til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille-dinesen_0.jpg
 Foto: Aller Media DK

Mille Dinesen har gjort det hele på sin egen måde. Blev gift som 19-årig med den nu 49-årige jazzmusiker Jakob Dinesen og levede i 12 år i et klassisk ægteskab.

Men så vendte skuespillerinden op og ned på sit liv.

I 2005 blev hun skilt fra ungdomskærligheden Jakob Dinesen – og så skulle friheden nydes.

Men det var ikke helt nemt for Mille.

– Jeg har vendt mit liv om i forhold til venner og veninder. Jeg var gift i 12 år, fra jeg var 19, og da jeg så blev skilt, fik alle mine veninder og venner familie og børn, sagde den folkekære skuespillerinde til SØNDAG i 2015.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jakob-dinesen.jpg
 (Foto: Polfoto)

Mille blev i en alder af blot 19 år gift med jazzmusikeren Jakob Dinesen. De var gift i 12 år, før de blev skilt. (Foto: Polfoto)

Plads til karrieren

At Mille Dinesen efter eget udsagn har vendt sit liv om i forhold til sin omgangskreds, er ikke udelukkende skidt.

Det betød samtidig, at hun i 2005 kunne fokusere fuldt ud på sin lovende karriere som skuespillerinde.

Bruddet med eksmanden Jakob Dinesen kan også have banet vejen til Milles fænomenale gennembrud. Det kom, da hun spillede med i TV-serien ”Nynne”, hvor Mille spillede hovedpersonen i serien, der ramte de danske TV-skærme i 2006 og hurtigt blev populær hos seerne.

Mille Dinesens on-off-forhold

I 2006 faldt hun så igen i kærlighedens kløer, da hun blev forelsket i sin daværende agent Thomas Busch. Parret havde et on-off-forhold med flere pauser af forskellig længde helt frem til februar i år, hvor romancen imellem de to var endegyldigt slut.

Undervejs i forholdet mellem den blonde skuespiller og manageren forsøgte de flere gange at få børn – desværre forgæves.

– Det har fyldt så meget, og der er så mange dumme følelser i spil i sådan en proces. Hele tiden skal man svinge sig op på hesten igen. Det er bare svært, at det er ude af kontrol, sagde en ærlig Mille Dinesen om sine mange mislykkede graviditetsforsøg til ALT for damerne i 2016.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mille-dinesen-thomas-busch.jpg
 Foto: All Over Press)

I lidt over ti år dannede hun par med manageren Thomas Busch. Det forhold sluttede dog endegyldigt i februar i år. (Foto: All Over)

Mille Dinesen i "Vild med dans"

Imellem optagelserne på ”Rita” og andre skuespillerjob fandt Mille også tid til at deltage i TV2’s ”Vild med dans”.

Her dannede hun par med danseren Mads Vad på 32 år, hvor de sammen nåede hele vejen til finalen i det populære danseprogram, men desværre måtte nøjes med andenpladsen.

Igennem sæsonen formåede Mille og Mads dog at danse sig ind i hjerterne på danskerne, hvilket bare gjorde den blonde skuespiller endnu mere populær blandt befolkningen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mille-dinesen-mads-vad.jpg
 Foto: All Over Press)

I sæson 13 af ”Vild med dans” kunne hele Danmark se Mads Vad,32, svinge Mille hele vejen til finalen, men det smukke dansepar måtte nøjes med en andenplads. (Foto: All Over)

Mille Dinesen som Rita

Man kan nærmest kalde rollen som skolelæreren Rita for Milles alter ego.

Den kontroversielle og knap så traditionelle folkeskolelærer har taget danskerne med storm og har hver uge masser af seere.

Fjerde sæson af successerien ruller netop nu, og det er en sæson, hvor man oplever Rita, som hun var, da hun selv var ung i folkeskolen.

Og da SE og HØR mødte Mille Dinesen til pressemødet forud for den nye sæson, var hun spændt på, hvordan det ville fungere.

– Jeg er meget spændt på at se, hvordan det fungerer med at gå fra nutid til datid, men indtil videre synes jeg, det fungerer rigtig godt, sagde en håbefuld Mille.

Det tyder også på, at seerne har taget godt imod den nye sæson og den store forandring i serien.

https://imgix.seoghoer.dk/mille-blev-i-en-alder-af-blot.jpg
 Foto: TV 2
I 2012 fik hele Danmark en ny klasselærer, da ”Rita” havde premiere. (Foto: TV 2)

Sponsoreret indhold