Mikkel Beha og familien: Klar til Kløvedals 75-års fejring

Mikkel Beha

Mikkel Beha

(Foto: Dan Mariegaard)

Selv om Troels Kløvedal er uhelbredeligt syg med nervesygdommen ALS og døjer med lungesygdommen bronkiektasi, kommer søfarerens 75-års fødselsdag den 2. april ikke til at gå stille af.

Det afslørede sønnen Mikkel Beha Erichsen ved Billed-Bladets TV-GULD forleden. 

– Han har det efter omstændighederne godt. Han holder i – han er sej. Han bliver 75 her i april, og der har vi tænkt os at holde en fest, lød det til SE og HØR. 

I Kløvedals nyeste selvbiografiske bog ”Alle mine morgener på jorden”, som udkom i december, fortæller eventyreren selv, hvor slemt det nu står til med helbredet.

– Jeg kan ikke synke mad mere og får næring gennem en sonde i maven, kan ikke trække vejret uden en respirator, kan ikke tale mere og hoster slim op af lungerne mange timer hver dag, skriver han. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mikkel Beha Erichsen

(Foto: Mikael Rieck)

Det var et helt nyt look, Mikkel Beha Erichsen viste frem ved Billed-Bladets TV-GULD foran Hotel d’Angleterre. TV-værten har nemlig groet gråt skæg.

– Det er, fordi jeg har været oppe at holde foredrag på Grønland. Jeg tænkte: ”Jeg skal op i kulden!”, sagde Beha, som derfor lod skægget gro. 

– Og så kom det ud helt gråt – jeg ved ikke, hvad fanden der skete! Jeg kiggede på Emil og Theis, og deres kom jo ikke ud gråt – det er meget mærkeligt. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close