Nyheder13. marts 2018

Mikkel Beha og familien: Klar til Kløvedals 75-års fejring

Mikkel Beha Erichsen og resten af familien vil glæde Troels Kløvedal med en fest, når han til april fylder 75 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel-beha.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Selv om Troels Kløvedal er uhelbredeligt syg med nervesygdommen ALS og døjer med lungesygdommen bronkiektasi, kommer søfarerens 75-års fødselsdag den 2. april ikke til at gå stille af.

Det afslørede sønnen Mikkel Beha Erichsen ved Billed-Bladets TV-GULD forleden.

– Han har det efter omstændighederne godt. Han holder i – han er sej. Han bliver 75 her i april, og der har vi tænkt os at holde en fest, lød det til SE og HØR.

I Kløvedals nyeste selvbiografiske bog ”Alle mine morgener på jorden”, som udkom i december, fortæller eventyreren selv, hvor slemt det nu står til med helbredet.

– Jeg kan ikke synke mad mere og får næring gennem en sonde i maven, kan ikke trække vejret uden en respirator, kan ikke tale mere og hoster slim op af lungerne mange timer hver dag, skriver han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mikkel-beha-erichsen.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

(Foto: Mikael Rieck)

Det var et helt nyt look, Mikkel Beha Erichsen viste frem ved Billed-Bladets TV-GULD foran Hotel d’Angleterre. TV-værten har nemlig groet gråt skæg.

– Det er, fordi jeg har været oppe at holde foredrag på Grønland. Jeg tænkte: ”Jeg skal op i kulden!”, sagde Beha, som derfor lod skægget gro.

– Og så kom det ud helt gråt – jeg ved ikke, hvad fanden der skete! Jeg kiggede på Emil og Theis, og deres kom jo ikke ud gråt – det er meget mærkeligt.

Sponsoreret indhold