Nyheder29. november 2017

Familien Beha scorer kassen: Fordoblede millionindtjeningen

Den sejlglade Beha-familie mere end fordoblede millionindtjeningen i deres eventyrfabrik.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel-beha-og-emil-mide-erichsen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er god grund til at tro, at eventyreren Troels Kløvedal midt i sit dødelige sygdomsforløb med ALS glæder sig over, at sønnike Mikkel Beha Erichsen har vist sig klar til at overtage stafetten som udforsker af verdenshavene.

TV2’s seere har nemlig været vilde med familien Behas udflugter til de varme lande, og belønningen har vist sig at være fyrstelig og er allerede sat ind på rejseklanens konto.

Havana Production ApS, der, som navnet antyder, producerer TV-udsendelser og events, havde i det seneste regnskabsår en indtjening på 6,7 millioner kr. Det er mere end dobbelt op i forhold til forrige år, hvor indtjeningen ramte 2,8 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mikkel-beha.jpg
 Foto: Mikael Rieck)
Mon ikke Mikkels hustru Marian Midé får en ekstra dyr julegave i år? Økonomien er i hvert fald ingen hindring. (Foto: Mikael Rieck)

51-årige Mikkel Beha valgte at hæve godt en million kr. i løn til sig selv og en anden medarbejder.

Desuden belønnede han sit solide arbejde fra forrige år med et udbytte på 2,1 millioner kr. – udbyttet hæves til fire millioner kr. i år.

Facit er, at det går for fulde sejl i Beha Erichsens eventyrfabrik – formuen i moderselskabet Beha Erichsen Holding er nu på næsten 7,4 millioner kr. – og der er dermed råd til at finansiere mange nye TV-projekter.

Sponsoreret indhold