Nyheder20. december 2017

Mikkel Beha vidner i vandscooter-sag: De chikanerede min søn

TV-værten var vidne til den forfærdelige episode, der foregik i Københavns havn, hvor to piger mistede livet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/be_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Onsdag var Mikkel Beha Erichsen i retten for at vidne i sagen om nogle unge personer mellem 22 og 31 år, der slog to unge kvinder ihjel med en vandscooter.

Det var den 6. maj i år, at en gruppe unge kørte hensynsløst rundt i havnen i København.

Samtidig var en gruppe unge mennesker ude at sejle i en udlejningsbåd - en såkaldt Goboat.

Det var en 24-årig mand, der sad på vandscooteren og sprøjtede vand op på andre både. Flere havde lagt mærke til den hasarderede opførsel.

Deriblandt Mikkel Beha, som sammen med sin familie overvågede den forfærdelige episode, og han var i dag i retten for at vidne.

Her fortæller han ifølge BT, at familien også selv blev overdynget af vand af de unge mænd. Theis Erichsen og hans kæreste blev også chikaneret af gruppen, som råbte "Kan I svømme, kan I svømme" efter parret, mens de aggressivt sejlede mod dem.

I det hele taget oplevede TV-værten, at gruppen på vandscootere opførte sig aggressivt, men det lykkedes Beha-familien at filme episoden. En film, der også blev vist i retten.

Efter gruppen af unge er forsvundet taler familien om, at de "ikke håber, at gruppen slår nogen ihjel" med deres måde at sejle på.

Men det var nøjagtig, hvad der skete, da vandscooteren ville sprøjte vand på de unge i udlejningsbåden, men vandscooteren røg henover båden, og de to amerikanske piger, Leah og Lindsey, mistede livet.

Den ene kvinde døde på stedet, mens den anden blev kørt på Rigshospitalet, hvor hendes liv ikke stod til at redde.

Begge kvinder bode i Danmark, hvor de var på et udvekslingsophold.

Den 24-årige mand, der førte vandscooteren, har siden været varetægtsfængslet.

Sponsoreret indhold