Nyheder 14. september 2018

Mikkel Beha og co. har sat kurs mod nye, fjerne kyster

Mikkel Beha Erichsen og hans familie er sat ud for at optage en ny sæson af "Kurs mod fjerne kyster" - denne gang går turen mod det kolde nord
Foto: Maria Rixen

I august bekræftede TV 2, at der kommer endnu en sæson af "Kurs mod nye kyster", og nu er optagelserne til det populære program så gået i gang. Det skriver Ekstra Bladet

Mikkel Beha Erichsen og familien drømmer om at sejle nordpå mellem isflager og -bjerge, og den tur kan Havana ikke klare.

Derfor kommer omdrejningspunktet i den kommende sæson ikke til at være Havana, men derimod deres nye skib, Wallenberg.

Og det er ikke det eneste nye, der venter trofaste "Kurs mod fjerne kyster"-fans. 

Udover Mikkel Behas hustru og deres sønner, kommer hans svigerdøtre og Emil Midé Erichsens nyfødte søn også til at være med på skibet, hvis den lille ny kan klare det.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ifølge Ekstra Bladet er planen, at Beha-familien skal være på sejlads i 10 måneder, og lige nu befinder den eventyrlystne familie sig i Bergen i Norge. 

- Vi er kommet af sted efter halvandet års intense forberedelser, så nu er vi ude med vores nye skib, og det virker, og det er skønt, fortæller en begejstret Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet

Wallenberg har fire kahytter, hvor enkeltmandskøjerne er lavet om til dobbeltkøjer, så der bliver plads til Mikkel Beha, hans hustru Marian, deres tre sønner og deres kærester, samt det lille ny barnebarn.

- Det er herligt, og det er jo dejligt at have nogle sønner og svigerdøtre, der stadig har lyst til at rejse sammen med deres mor og far og tage med på eventyr, fortæller Beha. 

Familiens mål er at nå til Svalbard, hvis de store ismasser tillader det. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold