"Kurs mod fjerne kyster" vender tilbage - Og baby skal med ombord

Den sejlglade familien Erichsen håber på at stævne ud i familiens nye skib Wallenberg senere på sommeren. Kursen er denne gang sat mod de nordlige breddegrader.

Den sejlglade familien Erichsen håber på at stævne ud i familiens nye skib Wallenberg senere på sommeren. Kursen er denne gang sat mod de nordlige breddegrader.

(Foto: TV2)

Hvis du går og har abstinenser efter mere "Kurs mod fjerne kyster", så er der gode nyheder.

TV2 har nemlig bekræftet, at der er endnu en sæson af den populære dokumentarserie på vej til seerne. 

Hvornår serien får premiere vides endnu ikke, men når den populære sejlerfamilie vender tilbage til skærmen, så bliver alt ikke som det plejer.

Det bliver nemlig ikke på Havana, at familien tager afsted, men derimod på deres nye skib, Wallenberg. Og så kommer Emil Midé Erichsens nyfødte søn også til at være med på skibet, hvis den lille ny kan klare det.

- Hvis det er en lille skrigeballon med kolik, kan det godt være, det ikke er så sjovt at sidde på et skib i minus 30 grader. Men hvis det er et nemt lille barn, tror jeg, de tager ham eller hende med under armen og kommer med ud at sejle, fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV2.

Denne gang bliver det dog ikke under varme himmelstrøg. Efter planen går turen nemlig til Norges vestkyst, Færøerne, Island og Grønland. 

- Det er en årelang drøm, der nu bliver til virkelighed, siger Mikkel Beha Erichsen til TV2, om den nye tur ud på verdenshavene. 

Skibet Wallenberg, som er det, der skal tage familien nordpå, købte de i efteråret 2017

- Det er et pragtfuldt skib! Bygget i 1951 til den svenske søredningstjeneste og har sejlet i tjeneste i Østersøen frem til 2003. Det er forstærket til isbrydning, har to kraftige motorer, er isoleret og på alle måder et bomstærkt lille skib, skrev Mikkel Beha på sin hjemmeside, da handlen var i hus. 
 
Skibet er dog meget anderledes i forhold til Havana. 
 
- Den helt store forskel, og det vi nu skal til at vænne os til, er, at den ikke har mast og udelukkende er et motorskib. Men til alle de drømme vi har om at gå nordover, kan vi ikke forestille os et mere velegnet fartøj, og så må vi lære at leve med, at det bliver for motor og ikke vindens kraft, fortalte han
 
I galleriet kan du se mere til Mikkel Beha Erichsen, familien og Havana.

Havana kommer hjem

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close