Michael Falch har sat sin lystejendom til salg

Michael Falch

Michael Falch

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om han knuselsker både huset og området, har Michael Falch nu valgt at sætte sin 195 kvadratmeter store lystejendom mellem Skælskør og Korsør til salg.

Han ønsker nemlig at flytte tilbage til København for at komme tættere på sin familie.

- Hvor meget jeg end elsker dette sted, der har givet mig så mange nye sange, så trækker det endnu stærkere i mig at blive en større del af mine nu seks børnebørns hverdag i København. Så når ejendommen er solgt, vender jeg - efter 7-8 år herude mellem Skælskør og Korsør og over 20 år i det skønneste UdkantsDanmark - ‘tilbage til byen’, som jeg sang tilbage i MALURT-tiden, skriver Michael Falch på Facebook, hvor han har delt et link til sin netop tilsalg-satte ejendom.

Det bliver Pernille Sams opgave at sælge pragtejendommen, som er udbudt til 5.500.000 kroner.

For de penge får man ifølge salgsannoncen ”2n vidunderlig ejendom, som på sjælden vis forener mange kvaliteter”.

- Her er idyllisk, stille og fredfyldt - helt zen-agtigt. Og alligevel en kreativ og inspirerende kunstnerisk atmosfære. Et smukt og stemningsfuldt stykke Danmark, med de vildeste fugle-oplevelser og de herligste naturstemninger lige uden for døren. En indbydende landejendom i høj kvalitet og med suveræn dejlig syd-vestvendt udsigt over Storebælt, hvor man bl.a. kan se Agersø og Langeland i det fjerne, står der videre i salgsannoncen.

Du kan se boligen lige her.

Michael Falch har døtrene Anna, Soffi og Mathilde Falch sammen med sin ekskone Linda Lyneborg. Datteren Mathilde danner par med komikeren Jesper Juhl, og de blev forældre i december sidste år.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close