Nyheder2. september 2017

Michael Falch: Falch-slægten har vokseværk

Rockstjernen Michael Falchs yngste datter Mathilde Falch og hendes mand, komikeren Jesper Juhl bliver forældre til december

Toppen af Poppen 2017

Det er en sød tid for Michael Falch og familien.

Inden længe kommer hele to nye familiemedlemmer til verden.

Sangerens yngste datter Mathilde Falch på 27 år og hendes 37-årige mand, komikeren Jesper Juhl bliver således forældre til december.

Se billedet af Mathilde Falch sammen med manden Jesper Juhl herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde-falch.jpg
 Foto: All Over Press)

Mathilde Falch sammen med manden Jesper Juhl (Foto: All Over Press)

– Og så kommer min mellemste datter Soffi også med en lille ny i januar. Så der er gang i Falch-slægten, lyder det med et smil fra Michael Falch, da SE og HØR møder ham.

Den 60-årige musiker er i forvejen morfar til 11-årige Valdemar, otteårige Halfdan og halvandet år gamle Hugo – og rollen som bedstefar har han det rigtig godt med.

– Mit ældste barnebarn Valdemar har været med mig på festivaler her i sommer, hvor jeg har været ude med Poul Krebs, og det har været så fedt, fortæller Falchen.

– At opleve den kærlighed, der er fra børnebørn til en, er en helt speciel oplevelse. Jeg synes ikke, at det er meget, jeg fedter for det – og alligevel mærker jeg virkelig en kærlighed fra dem, siger han og fortsætter:

– Det er en luksusrolle at have, fordi man er betydningsfuld uden at skulle tage det store slæb, forklarer den nu tørlagte musiker.

Michael Falch kan netop nu opleves i ”Toppen af poppen”.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af hele holdet, der medvirker i programmet:

Toppen af Poppen 2017

Sponsoreret indhold