Nyheder 7. november 2018

Michael Bundesen chikaneret af grov stalker i flere år

Shu-bi-duas Michael Bundesen fortæller i ny bog, hvordan han og familien i flere år blev chikaneret af en grov stalker, der blandt andet satte ild til flere af familiens ejendele
(Foto: Aller Media)

I en ny bog beskriver Shu-bi-duas Michael Bundesen, hvordan en syg stalker forpestede hans og familiens liv i mange år.

I ”Alting har en ende”, der udkommer i dag, fortæller 69-årige Michael Bundesen, hvordan den psykisk syge mand gentagne gange opsøgte hans familie i deres private hjem.

En af gangene satte han endda ild til familiens ejendele.

- En dag samlede han alle vores havemøbler, river, koste og andre haveredskaber i en stor bunke midt i haven, hældte benzin fra en græsslåmaskine ud over og tændte ild.

- Da jeg kom hjem, var der bare en bunke forkullede haveredskaber og en afsvedet græsplæne tilbage, efter at brandvæsenet havde været der for at slukke det hele, skriver Michael Bundesen i sin bog og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Aller Media)

Michael Bundesen blev i 2011 ramt af to blodpropper i hjernen. Foto: Aller Media

- Stalkeren forklarede mig senere, at min have havde været noget rod, og det ville han fikse. Det var der, vi fik alarmsystem og overfaldsalarm installeret i huset.

Den psykisk syge mand, der ifølge Shu-bi-dua-sangeren var høj og bredskuldret, havde også for vane at troppe op ude foran familiens hjem, hvor han stod og råbte, skreg og opførte sig ubehageligt over for familien. Han forsøgte sågar at trænge ind i familiens hjem.

En anden gang gik manden også amok på familiens have.

- En dag kørte han sin blå Ford Escort ind i min have og pløjede græsset helt op, mens han spillede ”Den røde tråd” for fuld skrue på anlægget. Jeg var ellers glad for den græsplæne. Så vi fik sat et højt hegn op omkring grunden, fortæller Michael Bundesen i sin nye bog.

Chikanen fortsatte i mange år, og det var ifølge Michael Bundesen ”en grænseoverskridende tid”.

- Han hang som en tung skygge over mit liv, og det var faktisk ret forfærdeligt i mange år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold