Nyheder 17. februar 2017

Mette Lindberg efter lyd-skandalen: Jeg blev rigtig rasende

”X Factor”-dommer Mette Lindberg var rasende over, at lyden svigtede hendes gruppe Fyhnen Sisters. Den dårlige lyd kan være indirekte årsag til, at søstrene måtte forlade programmet som de første
Foto: Dan Mariegaard

Årets første ”X Factor”-show var knap gået i gang, da showet blev ramt af en regulær lydkatastrofe.

Lyden svigtede således totalt, da de to søstre i Fyhnen Sisters gik på scenen for at give deres version af First Aid Kit-nummeret ”My Silver Lining”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De tekniske lydproblemer betød, at danskerne ude i stuerne ikke kunne høre søstrene ordentlig – og de endte derefter i omsang, inden de til slut blev sendt hjem.

Og aftenens lydproblemer var ikke i orden, fortalte en sur Mette Lindberg efterfølgende til SE og HØR:

- Jeg er meget ærgerlig over det. Jeg har råbt lidt i pausen, men der er ikke noget at gøre. Der er ikke nogen, der gør sådan noget med vilje, kan man håbe. Jeg blev rigtig rasende også på jeres vegne, fortalte Mette Lindberg efterfølgende.

Søstrene i country-duoen, Signe og Janne, var også selv nervøse for, om de tekniske problemer med lyden kunne betyde et tidligt exit.

- Vi kunne godt høre, at der var noget galt med lyden i starten, men vi frygter, at det var værre, end hvad vi kunne høre, sagde Fyhnen Sisters efter deres første optræden og tilføjede:

- Vi håber ikke, at det kommer til at påvirke hvad folk vil stemme, og vi håber, at folk derhjemme så klippet færdigt.

Der er nu otte deltagere tilbage i konkurrencen.

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold