Nyheder17. februar 2017

Kæmpe lyd-kiks i ”X Factor”: Fyhnen Sisters i store problemer

Det gik bestemt ikke som planlagt, da de to søstre fra gruppen Fyhnen Sisters skulle på scenen for første gang i ”X Factor”. Seerne havde store problemer med at høre lyden hele vejen igennem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/msdlfmaesd.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

"X Factor" var nærmest ikke gået i gang, før at der opstod problemer.

Da de to søstre i Fyhnen Sisters gik på scenen, var der nemlig store problemer med lyden. Det betød, at danskerne ude i stuerne havde mere end svært ved at høre søstrenes version af First Aid Kit-nummeret "My Silver Lining".

Dommerne havde dog ikke problemer med at høre søstrene, og derfor var der kun rosende ord til søstrene fra Remee, Mette Lindberg og Blachman.

- Jeg skal lige starte med at beklage til jer derhjemme. Der har været lidt knas med lydboksen, indledte Sofie Linde, inden at dommerne roste søstrene for deres præstation: - Der er virkelig sket noget. Også jeres tøjting – I har fået kærester eller hva’? Ej, det er godt sat sammen og klinger godt, sagde Blachman. - Dejligt at høre sange, jeg ikke kender. Jeg synes, det er meget behageligt. Flot!, sagde Remee. - Jeg er så glad for den måde, I stråler på i aften. Jeg har lyst til at I skal synge alle mine yndlingssange. Vi har så mange planer. Jeg er så stolt, lød det fra Mette.

Temaet for årets første liveshow var "signatur-sange", og de ni udvalgte numre skulle derfor fortælle noget om, hvad seerne kunne forvente af dem som artister i "X Factor".

Vinderen af dette års ”X Factor” vinder et træningsforløb med One Directions vokalcoach Helene Hørlyck, ligesom vinderen også får mulighed for at arbejde sammen med Michael Jackson og Madonnas producer Dallas Austin, som vil producere fire sange sammen med vinderen.

Vinderen bliver fundet, når finaleshowet afholdes 31. marts.

Sponsoreret indhold