Nyheder17. februar 2017

Fyhnen Sister efter lyd-kiks: Frygter det er værre

Fyhnen Sisters håber ikke, at den dårlige lyd kommer til at betyde deres exit fredag aften i ”X Factor”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/msdlfmaesd.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

"X Factor" var nærmest ikke gået i gang, før at der opstod problemer.

Der var således store problemer med lyden, da Fyhnen Sisters gik på scenen.

Det betød, at danskerne ude i stuerne havde mere end svært ved at høre søstrenes version af First Aid Kit-nummeret "My Silver Lining".

Og derfor er Fyhnen Sisters naturligt nok bange for, at den dårlige lyd kan ende med at sende dem hjem. De røg nemlig i omsang kort efter klokken 21.30.

- Vi kunne godt høre, at der var noget galt med lyden i starten, men vi frygter at det var værre end hvad vi kunne høre. Vi håber ikke, at det kommer til at påvirke, hvad folk vil stemme og vi håber at folk derhjemme, så klippet færdigt. Vi havde en mega god oplevelse på scenen og vi har det godt nu, sagde søstrene efterfølgende.

DR har selv beklaget lydproblemerne.

- Der var en teknisk fejl i starten af deres nummer. Det er meget beklageligt, men det er det den slags, der nogen gange sker, når man sender live-tv, siger DRs X Factor-boss, Jan Lagermand Lundme. - Vi opdagede det med det samme og fik også rettet lyden i løbet af Fyhnen Sisters’ optræden, fortæller Lundme til DR1 og tilføjer, hvorfor de ikke lod søstrene synge igen med det samme: - Det ville ikke give mening at gøre, før fejlen er lokaliseret helt præcist. Ellers risikerede vi bare, at det ville ske igen. Så det ville simpelthen være for risikabelt.

Dommerne havde dog ikke problemer med at høre søstrene, og derfor var der kun rosende ord til søstrene fra Remee, Mette Lindberg og Blachman.

- Jeg skal lige starte med at beklage til jer derhjemme. Der har været lidt knas med lydboksen, indledte Sofie Linde, inden at dommerne roste søstrene for deres præstation: - Der er virkelig sket noget. Også jeres tøjting – I har fået kærester eller hva’? Ej, det er godt sat sammen og klinger godt, sagde Blachman. - Dejligt at høre sange, jeg ikke kender. Jeg synes, det er meget behageligt. Flot!, sagde Remee. - Jeg er så glad for den måde, I stråler på i aften. Jeg har lyst til at I skal synge alle mine yndlingssange. Vi har så mange planer. Jeg er så stolt, lød det fra Mette.

Temaet for årets første liveshow var "signatur-sange", og de ni udvalgte numre skulle derfor fortælle noget om, hvad seerne kunne forvente af dem som artister i "X Factor".

Vinderen af dette års ”X Factor” vinder et træningsforløb med One Directions vokalcoach Helene Hørlyck, ligesom vinderen også får mulighed for at arbejde sammen med Michael Jackson og Madonnas producer Dallas Austin, som vil producere fire sange sammen med vinderen.

Vinderen bliver fundet, når finaleshowet afholdes 31. marts.

Sponsoreret indhold