Mette Cornelius: Sådan mødte jeg min mand

Mette Cornelius fandt kærligheden på jobbet.

Mette Cornelius fandt kærligheden på jobbet.

Foto: Kaspar Wenstrup

Kanal 5's fodboldvært Mette Cornelius blev gift med FC Københavns pressechef Jes Mortensen for seks år siden.

Det meste af deres hverdag går op i fodbold, og det var da også den populære sport, der i sin tid førte ægteparret sammen. 

- Jes var sportsjournalist på TV2, mens jeg var på TV3, og der dækkede vi meget de samme kampe, så der har vi mødt hinanden mange gange på kryds og tværs forskellige steder, siger hun.

Men at være sportsjournalist og samtidig være gift med en pressechef kan til tider være en svær balancegang. 

- Det er sådan noget med at kigge på hinanden og sige: "Vil du vide det her? For du kan jo aldrig sige det andre steder end lige præcis her og kun til mig". Og det kan jo være svært, fortæller Mette, der må tøjle sin indre journalist.

- Journalisten i mig kan godt sidde og bide sig selv i tungen over noget, jeg ved, og som jeg ikke må sige nogen steder, men det er jo sådan, det er, og så må jeg jo æde den.

Mette har datteren Vilja på fem og Vester på halvandet sammen med Jes Mortensen. Du kan læse meget mere om fodboldværten og hendes familie i den udgave af SE og HØR, der er på gaden nu. 

Fik du læst historien om den danske midtbanekreatør, Christian Eriksen, og hans opvækst med en far, der stillede store krav og var en hård hund. Ellers kan du læse den her.

Og se galleri med den skarpe midtbanespiller herunder:

Christian Eriksen

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close