Nyheder 11. september 2009

Mette Cornelius: Bryllup til maj

Samme dag som Champions League-finalen spilles skal sportsværten giftes – det huer hende ikke
Om et lille år bliver TV-værten en gift kvinde
Om et lille år bliver TV-værten en gift kvinde
Foto: Niels S. Andersen

Til maj ringer kirkeklokkerne for "Onside"-værten Mette Cornelius, når hun siger ja til sin kæreste Jes Mortensen, der arbejder på TV2 Sporten.

- Han friede til mig, da vi var på Fyn i sommerferien. Detaljerne vil jeg gerne holde for mig selv, men det var med udsigt fra sådan en udkigspost og i skumringen, smiler 28-årige Cornelius.

- Det var lige mig, for det var ikke med for meget pomp og pragt. Det bryder jeg mig ikke om, jeg er jo en sportspige. Og selvfølelig sagde jeg ja, jubler hun videre.

Da parret er meget sportsinteresserede, har de planlagt brylluppet til slutningen af maj, hvor SAS Ligaen er slut, og VM-slutrunden endnu ikke er gået i gang. Men de havde overset en vigtig detalje.

- For første gang bliver Champions League-finalen nu spillet lørdag i stedet for onsdag. Det var vi ikke lige opmærksomme på. Det er ærgerligt, men vi rykker ikke brylluppet, for der kommer en ny Champions League-finale hvert år, og jeg satser på, at jeg kun skal giftes én gang i mit liv, fniser den lykkelige TV-vært.

Sponsoreret indhold