Mette Blomsterberg: Ingen ejer min røv

(Foto: Dan Mariegaard)

Mette Blomsterberg er lige nu aktuel i programmet "Sukkertoppen" på TV 2, men hun er ikke ansat hos TV 2, ligesom hun heller aldrig har været ansat hos DR. 

Hun vil nemlig gerne have lov til at kunne vælge frit, det fortæller hun i dagens BT

- Jeg er ikke ansat af TV2 og har heller ikke været ansat af DR. Der er ingen, der ejer min røv. For mig er det enormt vigtigt at sige ja til opgaver, som min mave kan mærke er rigtige. Og så betyder det ikke noget, om det er den ene eller den anden tv-kanal, fortæller Mette til avisen
 
 
Og Mette kunne mærke, at "Sukkertoppen" var noget for hende, da hun først havde fundet ud af, hvad programmet egentlig gik ud på. 
 
- Jeg har savnet lidt mere faglighed. Hvorfor ser vi aldrig nogen, der kan synge og spille så godt, at vi næsten kaster op bare af at kigge på det? Fascinationen. Dét savnede jeg. Der er absolut større faglighed i "Sukkertoppen", fortæller Mette til BT
 
Det var i januar i år, at det kom frem, at Mette Blomsterberg ikke længere skulle være dommer i "Den store bagedyst". Hun havde nemlig igennem længere tid overvejet, at det var tid til at stoppe. 
 
- Jeg har talt med min mave igennem lang tid, og nu er vi sammen blevet enige om, at det er sådan, det skal være. Det kan godt være, at det er et mit livs fejltagelser, jeg begår her, men hvis jeg bliver så klog, er jeg ikke for fin til at komme krybende på mine knæ, hvis det er det, der skal til, fortalte Mette Blomsterberg til DR, da nyheden om hendes exit kom. 
 
Det var dog ikke nogen nem beslutning for den populære dommer, der brød grædende sammen, da hun havde taget beslutningen. 
 
- Jeg elskede hvert sekund. Men helt ærligt, det var også drænende... Jeg græd som pisket, da jeg havde taget beslutningen. Men jeg vidste, den var rigtig. For jeg var træt, fortæller hun til BT.
 
Selvom Blomsterberg nu er tilbage i et nyt bageprogram, så føler hun ikke, at hun er i konkurrence med "Den store bagedyst"
 
– Der er plads til os begge to. ”Sukkertoppen” kommer til at sende til sommer, og når vi er færdige, så starter ”Den store bagedyst”. Så jeg føler ikke, at vi er konkurrenter. Der er noget magisk i at se almindelige mennesker udvikle sig i det omfang, de gør i bagedysten. I ”Sukkertoppen” kan folk noget fra start. Så jeg tror, de to ting vil være meget forskellige, lød det fra Mette Blomsterberg tilbage i maj.
 
Når "Den store bagedyst" vender tilbage på DR til efteråret, så er det ikke kun Mette Blomsterberg, der er blevet erstattet med en ny dommer. Det er også Jan Friis-Mikkelsen. I stedet bliver det dommerduoen Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der nu skal bedømme de glade amatørbageres arbejde. 
 
Den nye sæson af "Den store bagedyst" er netop blevet færdig med optagelserne, og værten Timm Vladimir lægger ikke skjul på, at han savner Jan og Mette
 
- Der sker jo noget nyt, når der er nye med, men jeg synes faktisk, det er fint. Selvfølgelig savner jeg Mette og Jan, fordi vi har været sammen i så mange sæsoner, så det har været mærkeligt, at det har været nogle andre. Men når det er sagt, så synes jeg, at de nye dommere er søde, rare og dygtige, og de har klaret det så godt, har Timm Vladimir fortalt til ugebladet Her & Nu

Se flere billeder af Mette Blomsterberg i galleriet herunder

Mette Blomsterberg - Billeder af hende

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close