Nyheder9. maj 2017

Droppede "Den store bagedyst": Blomsterberg har fået NYT kage-job på TV 2

Mette Blomsterberg afslørede i januar, at hun var færdig som dommer i det populære DR1-program ”Den store bagedyst”. Nu afslører hun så, at hun i stedet skal jonglere med kager på den konkurrerende kanal, TV 2. Mette Blomsterberg skal nemlig være vært på nyt kageprogram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/105492522.jpg
 (Foto: DR/Carsten Mol)

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Mette Blomsterberg i januar trak stikket og trak sig fra jobbet i ”Den store bagedyst”.

Men den kageglade kvinde er dog hverken færdig med kager eller TV. Hun har nemlig fået nyt job - denne gang hos TV 2.

Her skal Mette Blomsterberg stå i spidsen for et nyt program ved navn ”Sukkertoppen”, hvor nogle af landets bedste konditorer er sat i stævne til en konkurrence.

De skal blandt andet dyste i karameliseringskompetencer og spektakulære blikfang.

Og hvor Mette Blomsterberg før har brilleret som benhård dommer, får hun nu en anden rolle.

I TV 2-programmet skal hun således styre slagets gang – og det bliver spændende, fortæller den kommende kage-vært til TV 2.

- Det er helt nyt for mig, at jeg nu skal være vært. Det er en kæmpe udfordring, hvor jeg kan mærke i min mave, at jeg er megabegejstret, men også lidt nervøs. Jeg har været vært i mine egne kageprogrammer, men nu skal jeg være vært for andre, siger Mette Blomsterberg til TV 2 og tilføjer, at hun glæder sig til at opleve professionelle på TV-skærmen.

Dommerne i ”Sukkertoppen” bliver dessertconnoisseur Nikolaos Strangas fra Strangas Dessert Boutique og marcipanaficionado Ronnie Holmen fra Odense Marcipan.

”Sukkertoppen” får premiere til sommer.

Det var tilbage i januar, at Mette Blomsterberg bekendtgjorde, at hun var færdig i bagedysten efter fem sæsoner. Dengang udtalte hun, at hun ikke vidste, hvad hun nu skulle.

- Jeg har talt med min mave igennem lang tid, og nu er vi sammen blevet enige om, at det er sådan, det skal være. Det kan godt være, at det er et mit livs fejltagelser, jeg begår her, men hvis jeg bliver så klog, er jeg ikke for fin til at komme krybende på mine knæ, hvis det er det, der skal til, sagde Mette Blomsterberg til DR og tilføjede, at programmet havde tæret hårdt på hende – og at ”Den store bagedyst” tog meget af hendes tid:

- Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i tv-produktionen. Der er ubalance i mit system, fortalte Blomsterberg til DR og tilføjede, at hun rent fysisk kunne mærke strabadserne på egen krop i den sidste sæson:

- Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, fortalte hun i januar til DR.

Sponsoreret indhold