Jeg savner Mette og Jan

All Over

Den nye sæson af den store bagedyst har premiere til oktober, og optagelserne er i kassen.

Og det betyder at Timm Vladimer har haft tid til at lære sine nye kollegaer, dommerduoen Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo at kende, skriver Her og Nu.

- Der sker jo noget nyt, når der er nye med, men jeg synes faktisk, det er fint. Selvfølgelig savner jeg Mette og Jan, fordi vi har været sammen i så mange sæsoner, så det har været mærkeligt, at det har været nogle andre. Men når det er sagt, så synes jeg, at de nye dommere er søde, rare og dygtige, og de har klaret det så godt, siger han. 

Savnet af både Mette og Jan betyder dog ikke, at de to afløsere ikke er dygtige. Tværtimod, for de ved virkelig, hvad de taler om, når det kommer til kager. 

- Selvfølgelig skulle de lige ind i det, men de har virkelig fagligheden på det rene, og det er jo det vigtigste. Jeg synes faktisk ikke overhovedet, det har været problematisk at få nye dommere. De er faldet meget naturligt ind i det, så det er ikke sådan, at jeg har gået og manglet Mette og Jan under optagelserne. 

De første par programmer bliver en halv time længere end normalt, så seerne kan lære de nye deltagere og dommere at kende. 

Derfor stopper Mette Blomsterberg

Det kom som en overraskelse, da programmets store dommerstjerne Mette Blomsterberg sagde farvel før den nye sæson, men det var på baggrund af en vigtig diskussion med mavsen. 

- Jeg har talt med min mave igennem lang tid, og nu er vi sammen blevet enige om, at det er sådan, det skal være. Det kan godt være, at det er et mit livs fejltagelser, jeg begår her, men hvis jeg bliver så klog, er jeg ikke for fin til at komme krybende på mine knæ, hvis det er det, der skal til, siger Mette Blomsterberg til DR.

Mette Blomsterberg har alle årene både været dommer og konsulent på programmet – og det har taget meget af hendes tid:

- Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, siger hun til DR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close