Nyheder20. februar 2017

Kærligheden brast: Medina single igen

Den danske popstjerne og modellen Sebastian Baui Lund er gået fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina_2.jpg
 Foto: All Over Press)
Billederne er slettet og på instagram, og forlovelsesringen er formentlig kastet i skraldespanden. Den 34-årige ”Kun for mig”-stjerne Medina er atter alene. Det bekræfter Thomas Børresen, der er Medinas manager, over for SE og HØR. - Ja, det er rigtigt. Hun er blevet single. Mere har jeg ikke at sige, sigere manageren til SE og HØR.
Medina er taget alene til sydens sol, som hun har for vane, når det går galt med en kæreste, og de to tidligere turtelduer har været ivrige med slettelakken på de sociale medier. Modellen følger således ikke Medina på instagram længere.
Sebastian Lund og sangerinden blev ellers forlovet på det femstjernede hotel Relais Borgo Santo Pietro i Italien tilbage i august, men siden er det altså gået så skævt for det celebre par, at de har valgt at gå hver til sit.
De stod frem som par første gang til Dronningens hofbal i marts sidste år, efter at Sebastian Lund havde imponeret popstjernen i hendes have. - Han skulle lave mine havemøbler, og så turde jeg ikke kigge på ham, fordi jeg var bange for, at han kunne se på mig, at jeg syntes han var det smukkeste i hele verden, fortalte Medina til MetroExpress, da hun sidste år ankom til Zulu Awards.
Medina har tidligere dannet par med blandt andre designeren Frederik Bagger, sangeren Christopher og modellen Mikkel Jensen. Galleri - så lykkelige var de:

Medina og Sebastian Lund

null

Sponsoreret indhold