Nyheder13. januar 2017

Medina giver op: Hussalg ødelagt af skyhøjt byggeri

Den 34-årige popstjerne dropper sit boligsalg. Får nye genboer i 12-etagers luksusbyggeri på Islands Brygge.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mee.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Køb en luksuslejlighed i Københavns mest hippe bydel, og følg med i Medinas privatliv.

Sådan kunne annonceteksten lyde for ejerlejlighedsprojektet Sfinxen, som er ved at blive opført på Islands Brygge – få meter fra det 292 kvadratmeter store rækkehus, som Medina siden maj har forsøgt at sælge.

Sfinxens 50 lejligheder kommer til at ligge i et 12-etagers tårn, og beboerne får frit udsyn til Medinas private gårdhave.

Dermed får den prisbelønnede sangerinde kvalt det privatliv, som på varme sommeraftener ville have udspillet sig i den ellers totalt lukkede gårdhave.

Medina Valbak har erkendt, at salget af hendes og modelkæresten Sebastian Baui Lunds hjem er et op-ad-bakke-projekt, mens genboernes skyhøje byggeri gennemføres.

I hvert fald opgav ejendomsmægleren i november at annoncere for Medinas rækkehus.

I maj lagde Medina ellers stærkt ud med at forlange 19,5 millioner kr. for rækkehuset, som hun selv har betalt 11,6 millioner kr. for.

Siden blev der ad flere omgange barberet millioner af prisen, som til sidst havnede på 14,9 millioner kr. – og nu er salgsannoncen som nævnt helt fjernet.

Lejlighederne i Sfinxen koster fra 2,3 millioner kr. og forventes at være klar til indflytning i første halvdel af 2018.

Sponsoreret indhold