Medina: Derfor venter hun med bryllup

Vi skal gå hånd i hånd gennem livet, du og jeg ... Men før Medina, 33, og Sebastian kan kalde sig mand og kone, skal karrieren og kontoen sikres.

Vi skal gå hånd i hånd gennem livet, du og jeg ... Men før Medina, 33, og Sebastian kan kalde sig mand og kone, skal karrieren og kontoen sikres.

Foto: Kaspar Wenstrup

Bliver Medina viet i hvidt? Bliver det kort eller langt? Kirke eller rådhus? Stort eller småt?

Ja, nysgerrige sjæle må væbne sig med tålmodighed.

Det bliver nemlig ikke i nær fremtid, vi ser Medina i noget nyt, gammelt, lånt og blåt.

Den forlovede popdronning er således slet ikke gået i krig med bryllupsplanerne endnu.

Før Medina og modelstegen Sebastian Lund kan kalde sig mand og kone, skal karrieren og kontoen nemlig sikres først. Og for at komme pengene et skridt nærmere, satte Medina for nylig prisen ned på sit toetagers rækkehus på Islands Brygge i København.

Men den 33-årige popprinsesse Medina er også en travl kvinde, der fokuserer på karrieren, derfor hun har slet ikke tid til at planlægge et bryllup. 

– Nej, det har jeg ikke tid til endnu. Der er både ny single og nyt album og en masse ting på tapetet først, understregede 33-årige Medina forleden på Statens Museum for Kunst.

Her boblede amorinerne ellers om kap med de gyldne dråber i glassene, da modespidserne festede igennem.

– Ja, er han ikke flot? Og lækker? Men du får ham altså ikke! grinede Medina, da SE og HØR komplimenterede hende for hendes fangst, modellen Sebastian Lund, 27.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close