Nyheder16. marts 2016

Medina efter bal-ballade: Jeg kom til tiden

Popsangerinden understreger på Instagram, at hun altså ikke kom for sent til dronning Margrethes fest for kunst- og kulturlivet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina_peger_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

- Vi kom til tiden.

Sådan lyder det fra Medina på Instagram dagen efter dronning Margrethes bal for kunst- og kulturlivet tirsdag, hvor popsangerinden var blandt de eksklusivt inviterede.

Ved det storstilede arrangement ankom den 33-årige "Kl. 10"-stjerne med modellen Sebastian Lund som sin kavaler, men parret ankom efter dronningen, som havde skrevet i invitationen, at gæsterne skulle ankomme mellem 18.30 til 19.15.

Sangerinden måtte endda afbryde et interview med TV 2 for at haste ind til middagen.

- Øhm, jamen vi var ... Undskyld, vi er nødt til at gå ... Vi var ... Ja ... Sådan er det bare med mig tit, sagde hun grinende, mens hun og 26-årige Lund halsede af sted mod Riddersalen på Christiansborg.

Selv om Medina hævder, at hun og modellen kom til tiden - men efter dronningens ankomst - mener historiker og kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen, at sangerinden og hendes kavaler brød de uskrevne royale regler.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kunst_og_kultur_dm0180_0.jpg

Medina sammen med modellen Sebastian. Foto: Dan Mariegaard

- Etiketten er helt klart, at dronningen ankommer til sidst som værten og statsoverhovedet, og det er et stort brud på etiketten at komme efter hende, siger han til BT.

- Jeg kan simpelthen ikke huske, at der er fortilfælde, hvor nogen gæster er ankommet til sådan en form for arrangement efter dronningen, tilføjer eksperten til avisen om Medinas misere.

Også skuespilleren Thure Lindhardt kom for sent, og ligesom Medina tog han det med et smil.

- Jeg troede, det var 19.30. Jeg kom fra Stockholm, så jeg havde ikke kunnet nå det før, sagde han til Ekstra Bladet.

Se Medinas billede her.

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Medina og alle de andre gæster til bal hos dronningen herunder:

Bal hos dronningen på Christiansborg Slot 2016

Sponsoreret indhold