Nyheder16. marts 2016

Stort galleri: De kendte ankommer til bal hos Dronningen

En perlerække af Danmarks største stjerner inden for kunst- og kulturverdenen trak tirsdag i aften i deres fineste puds – de var nemlig inviteret til bal hos dronningen. Vi har samlet et stort galleri af de fornemme gæster lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bal_hos_dronningen.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Tirsdag aften var der i sandhed bal på slottet!

Vores allesammens Daisy havde nemlig inviteret cremen af den dansk kunst- og kulturverden til middag og efterfølgende dans på Christiansborg Slot.

Her nød de mange gæster først en veltilberedt middag – der blandt andet bestod af brandade af saltet torsk, oksemørbrad og pomeransfromage – og efterfølgende blev der budt op til dans (måske endda til den lyse morgen).

Mads Langer, Stine Bramsen, Christopher, Nikolaj Lie Kaas, Ghita Nørby, Sisse Babett-Knudsen og Daniel Agger var blot et lille udpluk af de stjerner, der tirsdag aften trak i deres fineste puds for at feste med Daisy og co.

Det var dog ikke alle, der havde helt styr på etiketten og klokken. Både Medina, Michael Maze og Thure Lindhardt kom for sent til festen – De mange gæster, omkring 300, var inviteret til at møde op mellem klokken 18.30 og 19.15, men det var altså ikke alle, der nåede det til tiden.

SE og HØR har samlet et galleri med alle gæsterne. Du kan se galleriet herunder.

Bal hos dronningen på Christiansborg Slot 2016

Sponsoreret indhold