Nyheder16. marts 2016

Se billederne: Medina hånd i hånd med ny model

Stjernen var blandt de eksklusivt inviterede til dronningens bal for kunst- og kulturlivet, og hun ankom med Sebastian Lund som kavaler.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina_haand_i_haand.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

"Ensom"-sangerinden Medina er ikke længere så ensom efter bruddet med modellen Mikkel Gregers Jensen tilbage i midten af december.

Da dronning Margrethe tirsdag aften havde inviteret cremen af dansk kunst- og kulturliv til bal på Christiansborg, havde den 33-årige popstjerne taget den 26-årige model Sebastian Lund med som kavaler.

https://imgix.seoghoer.dk/medina_og_sebastian_kysser.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Medina og Sebastian så ud til at nyde hinandens selskab. Foto: Dan Mariegaard

Parret, som ankom for sent til den fine fest, bukkede og nejede pænt for dronningen og hilste også på kronprinsparret, prins Joachim, prinsesse Marie og prinsesse Benedikte, inden de satte sig til bords ved den fornemme middag og nød den efterfølgende underholdning.

Tidligt onsdag morgen delte Medina så et billede på Instagram af hende og Lund, der i deres elegante gallatøj holder hinanden i hænderne, hvortil sangerinden har lavet et hjertesymbol til fotoet og blandt andet skrevet hashtagget "beæret".

Også Medinas ekskæreste, den galante popcharmør Christopher, var med til ballet og havde taget sin modelkæreste, Cecilie Haugaard, med som date til den fine fest.

Se billedet af Medina og Sebastian Lund her: https://www.instagram.com/p/BC_yg2jy7GA/?taken-by=officialmedinamusic

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold