Mattias Hundebøll røber kønnet på nummer to

Mattias Hundebøll mødte Marie Plum i 2013.

Mattias Hundebøll mødte Marie Plum i 2013.

Foto: All Over Press

 

TV-værten Mattias Hundebøll og hans hustru, modellen Marie Plum, venter deres barn nummer to.

Og nu har de været til scannning, hvor det var muligt at se, om det er en dreng eller pige, der ligger og vokser i maven på Marie Plum.

Og parret får dobbelt op på drenge, da det er en søn og lillebror til treårige Carl-Egon, de venter.

Det afslører Mattias Hundebøll på Instagram.

Her har han lagt et scanningsbillede op, hvor der med store bogstaver står skrevet 'BOY', så ingen kan være i tvivl om det kommende skal have et lige eller ulige cpr-nummer.

 

#carlfuckingegonslillebror @marieplumski #livetereteventyr #thebabyboomers #hundeplum #wouh

Et opslag delt af Mattias Hundebøll (@jahatten) den

Det er kun et par uger siden, at Mattias Hundebøll - ligeledes på Instagram - afslørede, at han og Marie Plum skulle være forældre igen.

En af de mange til at lykønske den altid glade TV-vært med den kommende søn er Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen.

Hun afslørede i sidste uge, at hun selv venter sig. Hun og kæresten Casper venter en lille pige, der kommer til verden i april næste år.

Mattias Hundebøll mødte journalisten og modellen Marie Plum tilbage i 2013. Parret faldt pladask for hinanden og giftede sig ved en udendørs ceremoni i juli 2016 efter tre års forhold.
 
 
- Kl. 01:36 var min verden for altid ændret til noget så vildt, overvældende, skræmmende, berusende og smukt, at selv ikke de største floskler og mest gennemtrawlede klicheer kommer i nærheden af at være fyldestgørende for den lykke, stolthed og håbløse forelskelse, der gennemstrømmer min krop lige nu, skrev han på Instagram, da han var blevet far for første gang
 

Holdt festen et år senere

Selvom Mattias Hundebøll og Marie Plum blev gift i 2016, så var det første i år, at de holdt den helt store fest for at fejre kærligheden.

Det gjorde de med en mexicansk temafest, der blev afholdt i deres have

Med til den storslåede fest, der blev afholdt den 12. august i år, var blandt andet TV-værten Sarah Grünewald

Mattias Hundebøll har aldrig lagt skjul på, at er helt vild med Marie Plum. Faktisk er han så vild med hende, at han har fået lavet en tatovering, der symboliserer deres første møde.- En meget sen juliaften i 2013 stod der pludselig den smukkeste pige foran mig. Hun havde den her ørering på, og nu hænger den for evigt fast i min armhule, skrev han tidligere på året til et billede, hvor han viste sin nye tatovering frem, der forestiller den ørering, som Marie havde på den sommeraften. 


Se billeder af Mattias Hundebøll og sønnen Carl-Egon i galleriet herunder:

Mattias Hundebøll: Jeg elsker at være far

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close