Nyheder26. oktober 2015

Mattias Hundebøll er blevet far

Tv-værten Mattias Hundebøll er blevet far for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/5646da8576324c389c7f75adcd4fc444.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Der er lykkelige omstændigheder hos tv-værten og rockmusikeren Mattias Hundebøll.

Natten til mandag blev han og kæresten Marie Plum forældre til deres første barn. Det afslører den stolte far på sin Instagram-profil.

- Kl. 01:36 var min verden for altid ændret til noget så vildt, overvældende, skræmmende, berusende og smukt, at selv ikke de største floskler og mest gennemtrawlede klicheer kommer i nærheden af at være fyldestgørende for den lykke, stolthed og håbløse forelskelse, der gennemstrømmer min krop lige nu, skriver han til billedet af den velskabte baby.

Tv-værten, der er kendt fra programmet "Sæt pris på dit hjem", har tidligere udtalt, at barnet er et ønskebarn, og at han længe har drømt om at stifte familie. Det er også helt tydeligt, at den 33-årige tv-vært er lykkelig over familieudvidelsen.

- Og hvordan er han så? Han er det mest perfekte lille prut. Det blødeste, man kan forestille sig. Ja, og så er han helt vild med at tisse ud over sin far. Livet er det smukkeste trip, og nu stikker det helt af!, skriver han på Instagram.

Det er parrets første barn, og Mattias Hundebøll giver også sin kæreste stor ros med på vejen.

- Marie er det sejeste menneske, jeg nogensinde har mødt - og hun forvandlede sig til det vildeste moderdyr på hele savannen, da førstearvingen til min studiegæld, den røde elguitar og DVD-boksen med alle Olsen Banden-filmene skulle leveres.

- Carl-Egon er landet! Carl-Fucking-Egon!, skriver han, og det må derfor formodes, at de nybagte forældre er blevet velsignet med et lille drengebarn.

Sponsoreret indhold